Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Exkurze vdo pivovaru Březňák je možná

Co se píše o pivovarech a pivu


Exkurze vdo pivovaru Březňák je možná

[úterý, 8. květen 2007]

Prohlídka všech hlavních provozů pivovaru s výkladem průvodce. Ukázka klasické technologie vaření českého piva. Ochutnávka velkobřezenského piva přímo v pivovaru. Prodej značkového skla a suvenýrů.

Otevřeno: Pro jednotlivce každou sobotu ve 14,30 z vrátnice pivovaru.

Pro skupiny nad 10 osob kdykoliv po dohodě na telefonech 475 228 331, 604 505 323.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Petr Murka

úterý, 3. květen 2011
08:16

Dobrý den,nenašel jsem na vás jinou e-mailovou adresu,tak se na vás obracím touto cestou. Bydlím v České Lípě a chodím na Březňáka do pivnice hotelu Kahan.Váš dealer vyvěsil tabuli na tipování výsledků zápasů MS jako soutěž o pivo.Včera zmizela tabule,kterou nechal sundat vedoucí hotelu pan Igor
Prokeš se zdůvodněním,že o vás na tuto soutěž žádné pivo nedostal.Po zkušenostech,které s panem Prokešem máme,nevěříme jeho vysvětlení,že by jste zachovali výše uvedeným způsobem.Nejde nám o pivo zdarma,ale vadí nám,když se někdo snaží o podvody za účelem obohacování.Budu čekat na vaši odpověď.Díky předem.


napsal(a): Petr Murka (murka.petr(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Henri

úterý, 3. květen 2011
08:33

Henri

to Petr Murka: Dostat se ke kontaktu na pivovar ve Velkém Březně, potažmo na jeho majitele Heineken je otázka pár vteřin a několika kliknutí z těchto stránek. Zkuste si najít na mapce Ústecký kraj, po rozkliknutí jistě nebudete mít problém najít pivovar V. B. s kontaktními údaji a když si rozkliknete jejich stránky, tak se můžete připojit rovnou k Heinekenu a tam si stěžovat co je libo. Zde brečíte na špatném hrobě.


napsal(a): Henri [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI