Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vinohradský Parlament byl slavnostně otevřen

Co se píše o pivovarech a pivu


Vinohradský Parlament byl slavnostně otevřen

[středa, 18. září 2013]

Vinohradský Parlament byl slavnostně otevřen[goto:http://www.marketingovenoviny.cz/vinohradsky-parlament-byl-slavnostne-otevren/]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

středa, 18. září 2013
12:54

Sekal

Hlavně že šéfkuchař vařil v Puppu. Pokud bych byl šéfkuchařem, asi bych se těžko smiřoval s tím, že někdo servíruje k francouzským jídlům krabicové víno z Alberta. S pivem je to stejné.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

hroch

středa, 18. září 2013
12:22

hroch

Tahle restaurace měla dřív Výčep přes ulici. Dost jsem se tam nachodil zapíjet oběd ze Slezské, kde jsem několik let dělal brigády.
Pro neznalé- restaurace byla dvojka, pro normálního člověka "předražená", kde se točila dvanáctka a výčep byl součástí zázemí restaurace u kuchyně a měl ještě jedno okénko do speciálně udělaného prostoru s vlastním vchodem s ulice. A pouze v tomto okénku bylo možné si na stojáka a nebo do džbánku koupit točenou desítku za čtyřkové ceny. Známá vinohradská dvojička přelomu osmdesátých a devadesátých let Fanda s Mirečkem, přes zimu kotelníci, přes léto pokrývači tam dokázali prostát celé hodiny. Na můj dotaz kam chodí na záchod, jsem se od 150kilového stosedmdátpět centimetrů velkého Fandy, dozvěděl "já potřebuju na záchod nejdříve po desátým pivu a to většinou už odcházíme."
I když mám vzpomínky i na oslavu titulu kamaráda v této restauraci, a to byla po snad stovkách návštěv výčepu jediná návštěva restaurace, souhlasím s Janou.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
06:41


posted by: Inzerce

Jana

středa, 18. září 2013
09:02

Jana

Zase další hospoda, které se obloukem vyhnout. :-(


napsal(a): Jana [Odpovědět]

IM

čtvrtek, 19. září 2013
15:47

to Jana:
HLASITĚ nesouhlasím ! U tak příkrého odsudku postrádám podporu jakýmkoli osobním negativním zážitkem s obecnou platností. Nechci oponovat vlastní protikladnou zkušeností, neb nejsem organoleptickým arbitrem. Ale zde dominuje česká kuchyně (s konfitováním, přeštickými vepříky, zadělávanými dršťkami, kaldounem atd.), za ceny do 100 Kč. A to v centru Prahy. A je navíc nabízená s nevšední ochotou a ve výjimečné kvalitě. I letmé nahlédnutí do recenzí (YELP, např.) nabízí jiný dojem


napsal(a): IM (ivo.mraz(a)volny.cz) [Odpovědět]

Jana

čtvrtek, 19. září 2013
17:44

Jana

to IM:
Českou kuchyni v přijatelné ceně mám v okolí i jinde (např. v KB)a navíc si tam mohu dát k ní PIVO a ne výrobek jedné z chemiček.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 19. září 2013
18:36

Chody

to IM: Nezlob se na mne, ale ani já bych tam nezašel. Proč k dobrému jídlu pít špatné pivo :-?


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Dan

pátek, 20. září 2013
13:36

Dan

to IM: Souhlasím s Janou a Chodym, proč chodit někam, kde bych musel řešit, čím zapiju (byť třeba dobré) jídlo.
Naštěstí je v okolí dost míst, kde mají dobré jídlo i skutečné PIVO.

Článek považuji za užitečný, upozornil mne na restauraci, kam nevstupovat...
---------------------------------
Zpráva byla upravena 20.09.2013 ve 13:37:17


napsal(a): Dan [Odpovědět]

pana

sobota, 21. září 2013
22:40

to Dan: Když nechcete jít do restaurace,v níž mají pivo,které nepijete,tak tam prostě nepůjdete třeba již jen proto,že nechtěnou značku vidíte na vývěsním štítu či v nápojovém lístku.... k tomu snad podobný článek nepotřebujete. Ten vznikl jen a pouze za účelem veřejného vymezení se autora,jak tomu je vždy. Ta urputná potřeba dokola vše komentovat a odsuzovat je vskutku zoufalá. Smutná sekta.


napsal(a): pana [Odpovědět]

Chcesemiblejt

neděle, 22. září 2013
08:51

to pana: to pana:
Ty fakt to co vyrábí Staropramen považuješ za pivo?:-DDDDDDDDDD


napsal(a): Chcesemiblejt [Odpovědět]

pana

neděle, 22. září 2013
21:48

to Chcesemiblejt: Nepovažuji. Jestli však má ta paní potřebu okomentovat každou restauraci,jenž nenabízí pivo,které má ráda,je to prostě směšné. Takových restaurací jsou jistě stovky,ale některé mohou nabízet opravdu dobré jídlo a třeba i zajímavý interier.... Odsoudit energii a snahu vybudovat cokoli,co třeba někomu může vyhovovat,je laciné. Je velmi psavá,tudíž by třeba mohla sepsat epos o tom,co za svého života dokázala sama. Třeba co vymyslela,vybudovala,provozovala,vyrobila,kolika lidem dala práci......kdo vlastně je..... Myslím,že člověk,který něco smysluplného v životě udělal,takto nikdy psát nemůže. Toť vše.


napsal(a): pana [Odpovědět]

Dan

pondělí, 23. září 2013
03:24

Dan

to pana: Tady jste na pivním webu, tady se schází lidi se stejným zájmem, zájmem o dobré pivo. Myslím, že většina lidí, navštěvujících tento web, nevyhledává Staropramen a mnoho lidí tady, ho nepovažuje vůbec za pivo.
Takže těžko tady čekat chválu na info i nové nálevně s europivem. Paní Jana navíc nijak ostře nereagovala, spíš jen vznesla poznámku.
Pokud restaurace nabízí zajímavý interiér a jídlo, ještě to neznamená, že je to dobrá restaurace, která stojí za návštěvu. Takových podniků s pěkným interiérem a blbým pivem je v Praze plno. Často tam je víc personálu než hostů.
A poznámka o tom, že by paní Jana měla napsat něco o sobě je úsměvná, od někoho kdo se skrývá za anonymní nick...


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI