Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Soukromé anonymní hodnocení.

[pondělí, 2. květen 2011]

Tentokrát jsme se rozhodli zahájit pálení čarodějnic ještě za střízliva ohodnocením 12 náhodných lahváčků. Každý donesl pár kousků zabalených tak, aby nebyly vidět etikety. Byly rozdány hodnotící formuláře a tužky. První vzorek byl jako referenční ohodnocen 16 body z možných 20. První neznámý vzorek byl možná hodnocen pod dojmem vyprahlých hrdel, i když jsme se snažili si to uvědomovat a hodnocení podle toho usměrňovat. Mimo soutěž se podařilo jednomu konzumentovi uhádnout Prazdroj, dalšímu Lobkowicze a jednomu Prazdroj a Primátora. O objektivitě asi svědčí , že oba Březňáky se umístily téměř na stejném místě, ačkoliv nikdo netušil, že jsou shodou náhody dva. Nicméně pořadí podle chuti dopadlo takto:

1) Rytířský 21° Primátor, na druhém místě se překvapivě umístil pardubický 11° Ozzobír, 3) Prazdroj 12°, 4) Lobkowicz 4,7%, na 5 a 6. místě výčepní Březňák (V. Březno, ne vyškovský), 7) Klášter 12° Premium, 8) Poutník 12° ležák, 9)Braník 11°, 10) Kamelot 4,8%, 11) Svijanský Kníže 13°, 12) Starobrno 11° Medium. Pro mě osobně bylo překvapením umístění Ozzobíra. Dále jsem čekal lepší umístění Poutníka, na jehož čepovanou variantu rád chodím. Zřejmě se opět ukázalo, že čepované je čepované a lahváčky jenom konzervy. Zbývá jen dodat, že po namáhavém a zodpovědném hodnocení jsme se vrhli na soudek černohorského Kvasara. To se ráno neukázalo jako nejlepší řešení. Bohužel v Č.H. neměli momentálně našeho oblíbeného Pátera a tak se vzalo co bylo. Jestli se mi to povede, pokusím se přiložit pár dokumentačních foto z večera, z rána se, jak jistě chápete, žádné fotografie nepodařilo zajistit. Závěrem bych rád připomněl, že kdyby měli všichni stejné chuťě, tak by hodnocení bylo určitě jednotné. Také bych rád, aby čtenáři nebrali toto hodnocení jako oficiální, nýbrž jako subjektivní hodnocení pár laických kamarádů.

Soukromé anonymní hodnocení.

autor: Traper | Blok 21:26 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

honza1205

čtvrtek, 19. květen 2011
21:31

honza1205

To je sestavička.A kde sehnali Prazdroj 12° ::lol


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

Jezewec

sobota, 14. květen 2011
15:14

Proč Vás překvapilo umístění Ozzobíra? Já ho piju a myslím, že je to příjemně hořká 11.


napsal(a): Jezewec (hrubes.michal(a)pandaeast.cz) [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
06:51


posted by: Inzerce

Sekal

středa, 4. květen 2011
00:39

Sekal

Kolik vás bylo? To by mne zajímalo z důvodu vítězství Primátoru 21°, to mi palice nebere.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Traper

pátek, 6. květen 2011
22:44

Traper

to Sekal: Čtyři. Primátor 21°se natolik liší hustotou, procentem i nasládlostí tak nevím, co by se mu ještě mohlo podobat. Takže po těch desítkách a 12° podstatný rozdíl. Jinak by to dopadlo, kdyby přišel na řadu první, ačkoliv nevím.


napsal(a): Traper [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI