Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Průkaz pivního publicisty

[pondělí, 15. říjen 2012]

Když jsme na jaře diskutovali s Janou na Májové pěně v Nebílovech o pivu a o psaní pro PI, vyvstal nápad, že by bylo dobré vytvořit něco jako novinářský průkaz, který by mohl napomoci tomu, aby autor byl blíže k informacím od pivovarských, aby před ním nebyla zavírána vrátka, prostě aby měl co nejlepší podmínky pro psaní. Já jsem spíše zastáncem psaní "bez prozrazení", prostě jsem jen anonymní zákazník. Ale budiž. Vznikl tedy Průkaz pivního publicisty. Zatím je pět takových průkazů a jejich pravost je možno ověřit v redakci PI.

Máte rádi pivo? Rádi cestujete po pivovarech či pivních akcích? Pořádáte degustace nebo jen znáte pár dobrých hospůdek s výborným pivem? Zkuste se o svoje zážitky podělit i s námi na PI. Pokud chcete s Pivním.infem takto blíže spolupracovat, nic nebrání tomu, aby i Vy jste se mohli prokázat Průkazem pivního publicisty. Tato výzva samozřejmě platí i pro stávající autory.

Průkaz pivního publicisty

autor: pi | Blok 08:06 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

DAN X

úterý, 16. říjen 2012
00:53

Zajímavý nápad. K informacím se určitě dostanete, ale pokud těchto průkazů vydáte větší množství, jednoduše začnete ty pivovarský taky pěkně nasí...štvát. Představte si že jste malý začínající pivovar. Potřebujete vydělávat peníze, které stejně zase utopíte v technologiích a ne v moři(jak si zpravidla mohou dovolit majitelé restaurací, jež jejich pivo čepují). Jedete nějakou dodávkou co si vezme dvanáct na sto, přijedete na "Slunce ve skle" narazíte sud a v tu chvíli vám před stánek napochoduje pět maníků s průkazkama vípajpí na krku. Pět malejch piv a jeden výslech. Není lepší opravdová pivní turistika po jednotlivých místech naší země ?


napsal(a): DAN X [Odpovědět]

Kejna

úterý, 16. říjen 2012
10:25

Kejna

to DAN X: no pokud jich je pět celkem, tak pravděpodobnost, že všichni naběhnou před jeden stánek je celkem malá :), navíc aspoň jeden by jí měl celkem jistě v kapse. Každopádně souhlasím, že tohle je spíš o té turistice a sám jsem - stejně jako píše Chody - rozhodně příznivcem psaní "bez prozrazení".


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

hroch

pondělí, 15. říjen 2012
11:22

hroch

Zajímavý nápad. Chody průkaz je v provedení na zavěšení na krk? To by mě zajímalo jak by se zmenilo chování u některých stánků na pivní akci když by člověk měl na krku zavěšenu takovou cedulku.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
22:50


posted by: Inzerce

Chody

pondělí, 15. říjen 2012
20:20

Chody

to hroch: Průkaz je v provedení "jak chceš" :)
---------------------------------
Zpráva byla upravena 15.10.2012 ve 20:22:43


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI