Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Situace v pivovaru Vyškov se stabilizuje: nabírá nové obchodníky

Co se píše o pivovarech a pivu


Situace v pivovaru Vyškov se stabilizuje: nabírá nové obchodníky

[středa, 5. říjen 2011]

Poté co výrobu Vyškovského piva převzala společnost CBIC (CZECH BEVERAGE INDUSTRY COMPANY a.s.) začalo docházet k mnohým změnám v pivovaru.

Dříve byl určen státními úředníky k zavření, nyní po stabilizaci kvality, stabilizaci výroby, posiluje obchod.

Obchodní tým je složený z velké části z nově přijatých pracovníků a i nyní se hledají další. Jak prohlásil vedoucí obchodu a marketingu Roman Holoubek – jsme připraveni přijmout zkušeného obchodníka, znajícího především trh v Brně a okolí. Ale nebráníme se i o posílení v dalších lokalitách.

Značka vyškovského piva se začíná pomalu dostávat do podvědomí ctitelů piva, jako regionální značka, která je poctivě vařená a která chutná. Mezi odbornou veřejností se hovoří nejen o kvalitě Vyškovského piva, ale také o pivovaru s velkým potenciálem na trhu, což dosvědčují i nabídky pivovarských obchodníků o práci pro Vyškovský pivovar.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Vyškov


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Fanda vyškovského

sobota, 8. říjen 2011
16:47

A pak prý je vyškovský pivovar na zavření. Není, stačí, když jej vedou správní lidé. A pivko nyní vaří skutečně skvělé. Jen tak dál.


napsal(a): Fanda vyškovského [Odpovědět]

pivo

pondělí, 10. říjen 2011
01:20

pivo

to Fanda vyškovského:Ano, vyškovské je skvělé, jen to NYNÍ se mi v článku nehodí, protože již delší dobu je vyškovské fantastické ...


napsal(a): pivo [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI