Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

22 222 návštěvníků navštívilo pivovar v Popovicích

Co se píše o pivovarech a pivu


22 222 návštěvníků navštívilo pivovar v Popovicích

[úterý, 4. říjen 2011]

Pivovar ve Velkých Popovicích přivítal v sobotu 24. září 22 222. návštěvníka. Do září tak letos navštívilo pivovar více lidí než loni.

V sobotu 24. září, se tak radoval pan Luděk Kroufek, který prošel branami pivovaru jako 22 222. návštěvník. Ve stejnou chvíli probíhala v areálu velkopopovického pivovaru soutěž týmů dobrovolných hasičů v požárním sportu.

První místo v kategoriích žen i mužů starších vybojovali dobrovolní hasiči týmu Kostelec u Křížků. Zapojit do soutěže se pokusil i Kozel.

Poprvé a rozhodně ne naposledy

Jubilejním 22 222. návštěvníkem se stal pan Luděk Kroufek z Dobříše.

::alt

"Na internetu jsem si přečetl, že v pivovaru proběhne hasičská soutěž, tak jsem vzal celou rodinu. Přijeli jsme si prohlédnout pivovar a zároveň se podívat na hasiče. Musím se přiznat, že je to moje první návštěva pivovaru a určitě se budu vracet," těší se vývojář Kroufek.

On i celá jeho rodina byli mile překvapeni, když mu přišel manažer pivovaru pan Jaroslav Hacko pogratulovat. Kromě hasičských zážitků a dojmů z první návštěvy pivovaru si odnesl rohatý půllitr, kšiltovku, speciální hasičské triko a zásobu Velkopopovického Kozla Medium do příští návštěvy.

"V roce 2007 jsme přivítali 10 000. návštěvníka v prosinci, v roce 2010 pivovarem prošlo bezmála 20 000 lidí za celou sezónu a letos jsme už v září přivítali 22 222. návštěvníka. Půjde-li to tímto tempem dál, do roku 2012 by do Velkých Popovic mohlo přijet i 30 000 návštěvníků za rok," odhaduje Eva Kršňáková, vedoucí návštěvnického centra pivovaru Velké Popovice.

Zdroj: Říčansko.info | Kráceno

http://www.ricansko.info/clanky/22-222-navstevniku-navstivilo-pivovar-v-popovicich


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI