Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo České republiky 2011: Stříbrná medaile pro hlineckého Rychtáře

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo České republiky 2011: Stříbrná medaile pro hlineckého Rychtáře

[pondělí, 13. červen 2011]

Pivovar Rychtář získal prestižní ocenění. Odborná porota degustační soutěže Pivo České republiky 2011 o prvním červnovém víkendu rozhodla, že pivu Rychtář Premium náleží stříbrná medaile v kategorii prémiových ležáků.

Z výsledku soutěže máme samozřejmě obrovskou radost, beru to jako důkaz toho, že se vyplácí vařit poctivé pivo z kvalitních surovin a pomocí tradičních výrobních technologií. A také je to velké ocenění práce všech našich zaměstnanců, kteří se na výrobě piva Rychtář podílejí. Tato kategorie je přehlídkou toho nejlepšího, co pivovary vůbec mohou spotřebitelům nabídnout. O to více mě potěšilo, že kromě toho, že roste obliba našeho piva u štamgastů, ocenili jeho kvalitu také pivovarští odborníci,“ uvedl Milan Morávek, sládek Pivovaru Rychtář.

Odbornou degustační soutěž Pivo České republiky pořádá již tradičně v rámci výstavy Slavnosti piva Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s českobudějovickým výstavištěm. Do letošního 15. ročníku se přihlásilo 52 pivovarů s 261 vzorky piv.

Piva značky Rychtář získala celou řadu ocenění i loni – Rychtář Speciál 15 % obsadil druhé místo v klání Znojemský Hrozen a třetí místo mu udělilo Sdružení přátel piva, Rychtář Standard si odvezl bronzovou medaili ze žatecké Dočesné. Redaktoři týdeníku The Prague Post pak udělili pivu Rychtář Natur ocenění Best Beer 2010 (Nejlepší pivo 2010).

Zdroj: Tisková zpráva K Brewery Trade


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI