Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Rekordně nápadný červnový výstav pivovaru Krombacher

Co se píše o pivovarech a pivu


Rekordně nápadný červnový výstav pivovaru Krombacher

[úterý, 17. srpen 2010]

Německý pivovar Krombacher z Kreuztal-Krombachu ohlásil svůj výstav 604 000 hl jako nejlepší měsíční výsledek v jeho historii. Tak mohli sládci z Siegerlandu v Severním Vestfálsku ještě zvýšit rekordní čísla z června 2006.

Také celkový výstav v prvním pololetí byl potěšitelný. Za prvních šest měsíců roku 2010 zaznamenal nárůst +2,8 % oproti stejnému období roku 2009. Odbyt piva Krombacher Pils, vlajkové lodi tohoto pivovaru, mírně stoupá, v současné době o +2,6 %.

V souvislosti s příznivým vývojem se počítalo s více než 10% tržním podílem. Radler (světlé pivo s citrónovou limonádou) zaznamenal dvouciferný nárůst. Také pšeničné pivo Krombacher Weizen vykázalo nárůst přes 7 %.

Prodeje nealkoholických nápojů Schweppes a Orangina, které od roku 2006 patří do skupiny Krombacher, se vyvíjely v sortimentu pivovaru Krombacher rovněž velmi pozitivně. Podobně jako výše uvedené nápoje vytvořil i Schweppes červnový rekord. Oranginy bylo v první polovině letošního roku vyrobeno o 30 % více než ve stejném období předchozího roku.

Zdroj: Agronavigátor.cz | Autorka: Iva Hvízdalová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

úterý, 17. srpen 2010
15:23

jiri.kana

Sice nevím, co znamená "rekordně nápadný výstav", ale už při pohledu na nadpis mi bylo jasné, že zdrojem bude Agronavigátor.cz :-)


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI