Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

10 000. návštěvník o měsíc dříve, hlásá velkopopovický pivovar

Co se píše o pivovarech a pivu


10 000. návštěvník o měsíc dříve, hlásá velkopopovický pivovar

[čtvrtek, 12. srpen 2010]

Pivovar ve Velkých Popovicích láká stále více návštěvníků. Důkazem je i to, že ten letošní jubilejní 10 000. zavítal do pivovaru právě dnes, tedy o 34 dní dříve než v loňském roce. Návštěvnost se oproti loňsku zvýšila o více než 10%. Proto i letos ve Velkých Popovicích očekávají na konci roku překonání čísel z roku předešlého.

Jubilejním 10 000. návštěvníkem se 11. srpna stal pan Tomáš Wenzl z Chrudimi. „Díky svému povolání často cestuji a tak rád ochutnávám piva jak doma, tak v zahraničí. Kozel je pro mě zárukou kvality,“ svěřil se Tomáš Wenzl. Stejně jako v předchozích letech i letos byl jubilejní 10 000. návštěvník pivovaru oceněn. Vedle piva, čepice, polokošile, rohatého půllitru a odznaku „Kdo umí, umí“ se pan Wenzl mohl radovat také z certifikátu pro čestného hosta pivovaru, který dle svých slov umístí do rodinné prodejny potravin.

Na rostoucí oblibě a vysoké návštěvnosti pivovaru se podílí hned několik faktorů. V roce 2009 bylo zrekonstruováno návštěvnické centrum, které vhodně doplňuje informacemi o historii a tradicích prohlídku pivovaru. Návštěvníci oceňují, že se podívají přímo do výroby, například na varnu nebo do stáčírny. Letos byla navíc v obci přímo u pivovaru otevřena již šestá Kozlovna v ČR.

V roce 2007 jsme přivítali 10 000. návštěvníka v prosinci, v roce 2008 v listopadu, v roce 2009 v září a letos již v srpnu. Velice si vážíme přízně lidí z celého světa, kteří do naší obce jezdí právě kvůli pivovaru a velkopopovickému pivu. Rádi bychom se jednou dočkali kulatého počtu 20 000 návštěvníků za rok,“ plánuje Eva Kršňáková, vedoucí návštěvnického centra pivovaru Velké Popovice.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI