Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Slavnosti pivovaru Ostravar na konci prázdnin: v hlavní roli tentokrát místní party

Co se píše o pivovarech a pivu


Slavnosti pivovaru Ostravar na konci prázdnin: v hlavní roli tentokrát místní party

[čtvrtek, 24. červen 2010]

Pivovar Ostravar zveřejnil termín letošních pivních Slavností. „Dvanáctý ročník Slavnosti pivovaru Ostravar proběhne v sobotu 28.srpna v areálu pivovaru v centru Ostravy. Hlavním tématem největšího svátku dobrého piva a muziky se letos stanou místní party,“ říká manažer značky Ostravar Michal Útlý. Také proto dostávají letošní Slavnosti podtitul Partakiáda.

Na začátku června odstartoval pivovar Ostravar nový projekt Fandíme místním partám, který si klade za cíl utužovat a povzbuzovat sílu part na Ostravsku. Prvním počinem nové koncepce se stala výzva, aby se party do projektu zapojily a vytvořily vlastní jméno a logo. Party, které tak učiní do 30.června, začnou brzy získávat slíbené materiály a chystá se pro ně také první výhoda.

Přihlášené party obdrží o prázdninách speciální dresy, samolepky nebo půllitry. Nově navíc získají vstup zdarma na Slavnosti pivovaru Ostravar. Šestičlenná parta tak ušetří na vstupném téměř jeden tisíc korun. A to není vše. Pořadatelé totiž dali letošním Slavnostem podtitul PARTAKIÁDA a připravují pro příchozí party řadu soutěží.

Při přípravě soutěží PARTAKIÁDY se necháváme inspirovat děním v našich hospodách,” uvádí manažer značky Ostravar Michal Útlý. Jednou z plánovaných soutěží bude například stolní megafotbal pro osm hráčů.

Vedle soutěží nabídnou letošní Slavnosti tradičně také bohatý hudební program. Hrát a zpívat se bude na dvou scénách. Na hlavním pódiu se opět objeví přední české kapely, mj. i třinecká kapela Charlie Straight, která v dubnu získala tři zlaté sošky Anděla. Na vedlejší scéně dá Ostravar příležitost nejlepším místním kapelám, které vzejdou z internetového hlasování příznivců značky Ostravar. Přihlášky k účasti místních kapel na Slavnostech bude Ostravar přijímat od 1.července na www.ostravar.cz.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI