Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegastův rej nabídne Citron i boj o tvrdou práci

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegastův rej nabídne Citron i boj o tvrdou práci

[středa, 26. květen 2010]

Beskydskou Ráztoku ovládne v sobotu 29. května již posedmé Radegastův rej. Návštěvníci se mohou těšit na rockovou kapelu Citron, imitátora Zdeňka Izera, adrenalinové atrakce, ukázky řemesel, vystoupení siláka „Golema“ Richtera a dobře vychlazený Radegast.

Foto

V rámci Radegastova reje proběhne i finálový souboj soutěže, jehož vítěz vyhraje tři dny tvrdé práce. Za to získá odměnu 100 tis. Kč za den. Program startuje ve 13 hod. a vstup na akci je tradičně zdarma.

Radegastův rej už tradičně otvírá léto v Beskydech. Nevyzpytatelné počasí, nádherné prostředí uprostřed hor a netradiční program dodává reji mimořádnou atmosféru,“ řekl manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Na letošním Radegastově reji vystoupí kapela Citron a revivaly Kabátu, Teamu a Horkýže slíže. Chybět nebude Radegast Adrenalin park, jehož součástí je aréna pro kohoutí zápasy, lezecká stěna a mnoho dalších atrakcí. Připraveny jsou ukázky tradičních řemesel a obří klouzačka.

Vrcholem Radegastova reje bude finálový souboj soutěže „Hledáme chlapa na tvrdou práci.“ Jeho vítěz bude tři dny pracovat, aby za každý odpracovaný den získal 100 tis. Kč.

Program Radegastova reje startuje ve 13 hod. Chybět nebude dobře vychlazený Radegast a spousta jídla. Vstup je zdarma.

Zdroj: i-Region.eu


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI