Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značka Krušovice prichádza v máji s novou kampaňou

Co se píše o pivovarech a pivu


Značka Krušovice prichádza v máji s novou kampaňou

[čtvrtek, 29. duben 2010]

Značka Krušovice prichádza v máji s novou kampaňou, ktorej cieľom je upriamiť pozornosť na kráľovský pôvod a tradičnú českú kvalitu tohto piva. Hlavnou aktivitou kampane je historická výstava v štýle hodovania za čias cisára Rudolfa II. - Krušovické kráľovské hody. Prvé tri májové týždne budú mať návštevníci vybraných obchodných centier možnosť zhliadnuť výstavu originálnych dobových artefaktov. Výstava čerpá z bohatej histórie značky Krušovice, ktorá siaha do 16. storočia, kedy Rudolf II., český cisár a uhorský kráľ, odkúpil krušovický pivovar.

Značka Krušovice siaha do 16. storočia

Pivovar sa tak stal kráľovským a cisárovo obľúbené pivo jedinečné. Vďaka unikátnemu zloženiu a čistote surovín od tej doby tvorilo neodmysliteľnú súčasť bohatých a nikdy nekončiacich šľachtických hostín.

Atmosféru hostín verne priblížia historické kulisy a artefakty, ktoré boli precízne vybraté a zostavené kurátorom výstavy Mgr. art. Dušanom Sotákom. „Expozícia je ladená v štýle neskorej renesancie a nastupujúceho baroka, znázorňuje slávnostné stolovanie, ktoré prezentuje bohato dekorovaný stôl s prvkami doby. Zámerom expozície je priblížiť návštevníkom stolovanie šľachty, rovnako ako aj dobové džbány a poháre, v ktorých bol kráľovský nápoj podávaný. Návštevníci si môžu všimnúť absenciu príborov a keramických tanierov, nakoľko sa v období Rudolfa II. ešte jedlo rukami“, povedal o výstave kurátor výstavy Mgr. art. Soták.

Kampaň v historickom duchu dopĺňa promo vo vybraných puboch

Kampaň v historickom duchu dopĺňa promo vo vybraných puboch, kde počas týždňov kráľovského menu dostane návštevník kráľovské špeciality podľa vzoru preslávených hostín. Aj vo vybraných obchodných sieťach pri nákupe piva Krušovice si môžu zákazníci kráľovsky pochutnať. „Touto cestou by sme radi pozvali nielen milovníkov zlatého moku na kráľovské hody s jedinečným českým kráľovským pivom Krušovice“, hovorí Natalia Ormandy, brand manager značky Krušovice spoločnosti Heineken Slovensko.

Výstava sa uskutoční v termíne 3.- 8. mája 2010 v bratislavskom nákupnom centre Avion Shopping Park, ďalej bude pokračovať v dňoch 10. - 15. mája v košickom OC Optima, a predposledný májový týždeň od 17. do 22. mája vyvrcholí v Žiline v OC Dubeň.

Zdroj: Media Infoservis.sk


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI