Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen mládne a vítězí!

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen mládne a vítězí!

[čtvrtek, 10. květen 2007]

Spotřebitelé zvolili nejlepší novinkou v kategorii Pivo výrobkovou řadu Staropramen

Společnost Atoz Event vyhlásila výsledky 7. ročníku programu „Volba spotřebitelů 2007 - Nejlepší novinka“, který oceňuje novinky a inovace na českém trhu rychloobrátkového zboží. Staropramen získal první místo v kategorii Pivo díky modernímu redesignu svého portfolia.

Po loňském úspěchu značky Staropramen, která získala nejvyšší ocenění v soutěži Pivo České republiky 2006, slaví Staropramen další úspěch. Tentokrát jej ocenili spotřebitelé v programu „Volba spotřebitelů - Nejlepší novinka“ v kategorii Pivo – inovace značky. „Omládnutí“ značky Staropramen se projevilo v novém tvaru láhve, zvýrazněném zelenou barvou, a moderním designu etiket s netradičním vertikálním logem.

„Toto vítězství nás obzvláště těší, protože jsou vítězné výrobky voleny konečným spotřebitelem,“ říká Daniel Musialek, brand manažer značky Staropramen. „Vážíme si toho, že spotřebitelé pozitivně vnímají, jak se Staropramen mění – mládne a přibližuje se jim,“ dodává Musialek.

Výše uvedené změny vyplývají z nové koncepce komunikace značky Staropramen. Ta se kromě inovací v designu prezentuje také např. podporou akcí, jako je Pražský mezinárodní maratón nebo taneční párty Sensation White. Další novinky značky Staropramen budou teprve představeny.

„Volba spotřebitelů - Nejlepší novinka“ probíhá každoročně na reprezentativním panelu dvou tisíců domácností. Letošní sedmý ročník byl označen jako rekordní, neboť se zaregistrovalo 61 společností s 80 výrobky a výrobkovými řadami. (Tisková zpráva Pivovarů Staropramen)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI