Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chotěboř oživí vánoční trh pivním speciálem

Co se píše o pivovarech a pivu


Chotěboř oživí vánoční trh pivním speciálem

[středa, 25. listopad 2009]

Čeští pivaři dostanou pod stromeček zbrusu nové pivo. Pivovar Chotěboř totiž oživí vánoční trh třináctiapůlstupňovým karamelovým speciálem, což je pivo určené pro slavnostní příležitosti, jakými jsou Vánoce či Nový rok. Pivo bude pod názvem Speciál s výraznou etiketou karamelové barvy v prodeji od 30. listopadu.

Chotěbořský Speciál zrál v ležáckých tancích dva měsíce. „Karamelové pivo jsme vařili třírmutovým způsobem v první polovině září, pak kvasilo při maximální teplotě 10 stupňů Celsia v otevřených kvasných kádích dva týdny. Od 21. září dozrává v ležáckých tancích, nyní pivo filtrujeme, následně pak stočíme do lahví a sudů,“ uvedl sládek Oldřich Záruba. Za půllitrovou láhev Speciálu zaplatí pivaři okolo 15 korun.

Kromě Speciálu připravil Pivovar Chotěboř pro milovníky piva další předvánoční novinku v podobě dárkových balení na čtyři či osm láhvových piv. Karamelový speciál stejně jako další druhy piva bude před Vánoci k dostání v prodejní síti Billa a Jednota či v Penzionu Bene na náměstí v Chotěboři. Chotěbořské pivo tak může být skvělým dárkem pod vánoční stromeček.

Výborným dárkem jsou také propagační předměty, které prodáváme v rámci našeho internetového obchodu. Je o ně velký zájem z celé republiky,“ uvedl Záruba s tím, že nejvíce se prodávají sklenice a půllitry s logem, etikety, tácky v sadě či trička s logem Pivovaru Chotěboř.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Chotěboř

Chotěboř oživí vánoční trh pivním speciálem

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

VozechV

středa, 25. listopad 2009
10:22

VozechV

Tomu říkám dárek na vánoční stůl a ne nějakou Megamixvelkou Březňákovou devítku.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

tomino

středa, 25. listopad 2009
10:55

tomino

to VozechV:
jo jo...škoda jen,že ke mě domů se to nedostane ::cry


napsal(a): tomino [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI