Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Rozpoznáš příznaky přílišné konzumace?

Co se píše o pivovarech a pivu


Rozpoznáš příznaky přílišné konzumace?

[pondělí, 16. listopad 2009]

Na počátku listopadu společnost Heineken oficiálně spustila druhou celosvětovou kampaň týkající se zodpovědné konzumace alkoholu. Po úspěchu kampaně Enjoy Heineken Responsibly se Heineken rozhodl pokračovat v upozorňování na znamení, která mohou lidem napovědět, že jejich konzumace již přesáhla meze zodpovědnosti.

Uživatelům jsou díky této kampani poskytnuty nástroje, kterými mohou svým přátelům ukázat jejich chování při noční jízdě. Heineken umožňuje propojení mezi přáteli prostřednictvím Analyzátoru dechu (Breathalyzer) pro iPhone a prostřednictvím aplikace pro sociální sítě “Znamení hanby” (Tag of Shame). Všechny aplikace včetně webových stránek představují v těchto dnech i svou českou verzi. Heineken se touto rozsáhlou kampaní snaží redukovat škody napáchané přílišnou konzumací a upevnit pozici piv Heineken jako prémiového produktu, který dává přednost kvalitě před kvantitou.

Webové stránky spuštěné v minulém roce se setkaly s obrovským úspěchem v podobě více než 1 milionu návštěvníků. Na základě zpětné vazby od uživatelů se Heineken rozhodl, že stránky spustí znovu ve vylepšené verzi. Pět archetypů, které demonstrují znamení přílišné konzumace, v loňské kampani představovali šmátral, spáč, exhibicionista, ufňukánek a rváč. Letos k nim přibyly dva nové oblíbené archetypy – záletník a klopýtal. Vyvinuty byly také zbrusu nové aplikace pro iPhone a sociální sítě.

Na webových stránkách www.knowthesigns.com najdete vše, co potřebujete o kampani vědět, a to i s veškerými prvky kampaně, které jsou k dispozici, včetně videí, log, aplikace Analyzátor dechu (Breathalyzer) pro iPhone a aplikace Znamení hanby (Tag of Shame) pro sociální sítě. Všechny tyto aplikace byly vyvinuty na základě rozsáhlého průzkumu v devíti zemích světa.

Zdroj: Marketingové noviny.cz

[Heineken] 09:52 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Elf

pondělí, 16. listopad 2009
18:09

Elf

Věnujete někdo ještě pozornost blábolům jako je tenhle: "...upevnit pozici piv Heineken jako prémiového produktu, který dává přednost kvalitě před kvantitou", nebo na to už prostě kašlete? :)


napsal(a): Elf [Odpovědět]

Dan

pondělí, 16. listopad 2009
22:02

Dan

to Elf:
Tohle by mělo být zveřejněno 1. dubna... :)
Jsou to neskutečné lži, ale mám obavy, že spoustu lidí tyto kecy osloví.
Samozřejmě nemůže být řeč o snaze regulovat pití alkoholu. Z přečtení textu jasně plyne, že se celá tato akce snaží oslovit mladou generaci. Pokud někdo udělá aplikaci "Analyzátor dechu (Breathalyzer) pro iPhone...", tak nechce pití omezit, ale mladé, vyburcovat k větší spotřebě "piva" Heineken. K tomu jim má napomoci zmíněná aplikace a sociální sítě.
Podtrženo a sečteno. Je to docela humus, kam až manažeři velkochemiček zachází...:(
---------------------------------
Zpráva byla upravena 16.11.2009 ve 22:03:02


napsal(a): Dan [Odpovědět]

h.p

pondělí, 16. listopad 2009
13:06

jen nezodpovědní konzumují produkty společnosti Heineken přes míru..my ostatní radši pijeme pivo..


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

26. duben 2024
15:15


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI