Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vyškovské se vrací do Brna

Co se píše o pivovarech a pivu


Vyškovské se vrací do Brna

[pondělí, 26. říjen 2009]

Vyškovské pivo se po krátké přestávce vrací do Brna. V říjnu otevřel pivovar Vyškov novou pivovarskou prodejnu a výrazně rozšířil i síť výčepních míst.

8. 10. 2009 byla nedaleko centra Brna na ulici Cejl 32 otevřena nová podniková prodejna pivovaru Vyškov. Je určena především koncovým spotřebitelům a nabízí ucelený sortiment lahvového a sudového piva z produkce pivovaru. Zastoupeny jsou oblíbené značky

jako Březňák, Džbán, Řezák, Desítka, Atlet, Havran, Alkostop i pivní speciály Generál, Jubiler a kvasnicové pivo. Poskytovány zde budou také zápůjčky výčepního zařízení - párty pípy nebo kompresory s chlazením. Zákazníci v krátké době jistě ocení i možnost plnění 5 litrových nerezových soudků.

Foto

Prodejna je pro pěší výborně dostupná prostřednictvím MHD ze zastávky Körnerova, pro zákazníky je možnost parkování na dostatečně velkém parkovišti uvnitř areálu, ve kterém se prodejna nachází.

Mimo prodejnu mohou Brňané vyškovské pivo konzumovat také v restauračních zařízeních, která nyní zařadila produkty do svojí nabídky. Vybraná piva tak můžete ochutnat ve výčepech na Běhounské, Jánské, Kobližné, Veveří, Studené, Na Božence nebo náměstí SNP.

Foto

Svoji prodejní síť posiluje pivovar také prostřednictvím non stop prodeje piva ve Vyškově, přímo v areálu pivovaru Vyškov. Vedle nabídky základního sortimentu pivovaru je výhodou

i možnost nákupu zboží 24 hodin denně.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Vyškov


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

siki

úterý, 27. říjen 2009
18:49

siki

poslední víkend v listopadu se tam objevím s prázdnou basou :-)


napsal(a): siki [Odpovědět]

Tchoř

úterý, 27. říjen 2009
13:05

Super, jen tak dál! Fandím Vyškovákům!


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
01:41


posted by: Inzerce

Jan

úterý, 27. říjen 2009
15:31

Jan

to Tchoř: Já jim taky fandím. Jenže:teď jsme si s přáteli plánovali, kam pojedeme na výlet za pivem a rozhodnutí bylo Vyškov. Jenže na jejich stránkách je sice na mapě odkaz na pivovarskou pivnici, ale tam se zjistí pouze kde leží, víc nic. Zjistili jsme si jinde telefonní číslo na pivnici, tam to ale nikdo nebral. Tak jsme napsali mail na jeden ze dvou uvedených mailů( přímo řediteli) s dotazem, proč není v kontaktech uvedeno něco o pivnici. Odpověď žádná. Takže asi nepotřebují zákazníky a my pojedeme jinam, protože někam přijet a pak se dívat na zamčené dveře se nám vůbec nechce.


napsal(a): Jan [Odpovědět]

siki

úterý, 27. říjen 2009
18:49

napsal(a): siki [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI