Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Starobrněnská večerní škola pokračuje čtvrtým semestrem, imatrikulace již zítra!

Co se píše o pivovarech a pivu


Starobrněnská večerní škola pokračuje čtvrtým semestrem, imatrikulace již zítra!

[úterý, 6. říjen 2009]

Čtvrtým semestrem pokračuje od konce září studium na Starobrněnské večerní škole. Očekává se další nárůst počtu studentů a to až k šesti tisícům. Tyto nové i stávající studenty čeká řada novinek, například výroční koncert známé skupiny J. A. R. nebo velká soutěž ve znalostech o výrobních technologiích piva a také o tradici vaření piva v brněnském pivovaru Starobrno. Těšit se také mohou na exkurze do pivovaru Starobrno, samozřejmě spojené s degustacemi tamějších výrobků. Prohlídky budou mít posluchači Starobrněnské večerní školy zdarma.

Semestr slavnostně odstartuje 6. října imatrikulací nových studentů v oblíbeném studentském klubu Metro music bar. O měsíc později, 5. listopadu, budou mít posluchači Starobrněnské večerní školy příležitost oslavit s oblíbenou kapelou J. A. R. její dvacáté výročí založení, a to za zvýhodněné vstupné. Ve čtvrtek 12. listopadu si pak mohou vyrazit na další koncert – tentokrát na skupinu MIG 21. O týden později, 19. listopadu, pak vystoupí skupina Clou. V prosinci se studenti Starobrněnské večerní školy mohou těšit například na koncert kapely Support Lesbiens nebo Wohnout.

Studium na Starobrněnské večerní škole ale není jen o koncertech, a tak pořadatelé na listopad připravili soutěž, která prověří znalosti posluchačů Starobrněnské večerní školy o výrobních technologiích piva. Připravit se na ni studenti mohou jak na stránkách projektu www.starobrnenskavs.cz, kde budou také probíhat týdenní vědomostní soutěže, tak i s promotýmy. Ty budou pravidelně navštěvovat všechny partnerské restaurace a kluby a studentům budou za splněné úkoly či vyhrané soutěže udělovat další cenné body a také zajímavé ceny.

Zábavně vzdělávací projekt Starobrněnské večerní školy je určen studentům všech brněnských vysokých a vyšších odborných škol. Cílem je přinést jim zajímavé benefity v podobě zajímavých cen v soutěžích, slev na vstupné na koncerty, poukazy na pivo zdarma na vybraných akcích a zajímavé slevy u partnerů projektu. V průběhu studia plní posluchači Starobrněnské večerní školy řadu úkolů, za které jsou odměňování body. Studenti i skupiny studentů jsou pak pravidelně vyhodnocováni a ti nejúspěšnější mohou získat zajímavé ceny – například fotoaparát, notebook, párty na klíč nebo hodnotný zájezd.

V současné době má Starobrněnská večerní škola zhruba 5 300 studentů a pořadatelé očekávají, že do konce kalendářního roku se jejich počet vyšplhá přes 6 tisíc. Do budoucna se také plánuje postupné rozšíření projektu za hranice Brna do dalších moravských univerzitních měst – zejména do Zlína a Olomouce. Cílem celého projektu je upevňování pozice značky Starobrno v těchto regionech v oblasti zábavy a kultury a také zábavnou formou edukovat veřejnost v oblasti pivovarnictví a technologií výroby piva.

Zdroj: Tisková zpráva Heineken Česká republika


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI