Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budějovický Budvar připravil k zahájení O2 Extraligy ledního hokeje speciální hokejový multipack i další novinky

Co se píše o pivovarech a pivu


Budějovický Budvar připravil k zahájení O2 Extraligy ledního hokeje speciální hokejový multipack i další novinky

[neděle, 6. září 2009]

Budějovický Budvar je již sedmým rokem oficiálním partnerem hokejové extraligy a české hokejové reprezentace. Značka Budweiser Budvar má proto i v letošním roce status „Oficiální pivo hokejové extraligy“ a „Oficiální pivo českého hokeje“. Při příležitosti zahájení nového ročníku O2 Extraligy ledního hokeje (ELH) nasadil Budějovický Budvar do prodeje speciální hokejové balení světlého ležáku Budweiser Budvar. V rámci marketingové komunikace připravuje Budějovický Budvar řadu dalších aktivit zaměřených na hokej.

Při příležitosti zahájení nového ročníku O2 Extraligy ledního hokeje připravil Budějovický Budvar speciální balení světlého ležáku Budweiser Budvar. Tento tzv. „multipack“ obsahuje osm půllitrových lahví a svým nápadným hokejovým designem by měl zaujmout nejen hokejové fanoušky, ale i další spotřebitele. Partnerem českého hokeje je značka Budweiser Budvar od roku 2003 a letos opět ponese status „Oficiální pivo hokejové extraligy“ a „Oficiální pivo českého hokeje“.

Značka Budweiser Budvar vstupuje letos již do sedmé sezony v roli partnera českého hokeje. Při příležitosti zahájení extraligy jsme do prodeje nasadili hokejový multipack světlého ležáku Budweiser Budvar. Na vybraných prodejních místech bude navíc pro zákazníky připraven speciální dárek - k zakoupenému hokejovému multipacku obdrží jeden z kolekce 14 hokejových puků s logy extraligových klubů,“ vysvětluje Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

Tématika ledního hokeje pro nás hraje důležitou roli v rámci marketingové komunikace značky Budweiser Budvar, a proto i v letošním roce chystáme pro hokejové fanoušky několik novinek,“ říká Alena Manzancová, brand manažerka Budějovického Budvaru. Kromě čepování piva přímo na hokejových stadionech a speciálního hokejového multipacku plánuje Budějovický Budvar vylepšené a divácky atraktivnější pokračování úspěšného projektu Budvar Baby (www.budvarbaby.cz). „Připravujeme také nový sponzorský videospot, který budeme nasazovat při hokejových televizních přenosech i na stadionech v průběhu utkání. Kromě toho jsou přichystány i nové vizuály printové kampaně. Zároveň budeme v letošním roce klást větší důraz na internetovou komunikaci, na mantinelech proto budeme nyní místo klasického loga používat slogan: Zabruslete na www.budvar.cz,“ doplňuje Alena Mazancová.

Tyto aktivity doplňují i již tradiční hokejové restaurace Budvar Arény a s nimi úzce související Budvar Cup ve stolním hokeji. Budvar Arény jsou originálně upravené prostory ve vybraných restauracích v celé České republice. V každé Budvar Aréně je umístěn stůl pro stolní hokej, podlaha pod hokejovým stolem připomíná ledovou plochu, atmosféru dokresluje i stylová výzdoba na stěnách. Budvar Arény najdete nejen ve větších městech, jako v Praze, Brně, Českých Budějovicích, ale i v řadě menších měst – Soběslavi, Třebíči aj.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tibor

neděle, 6. září 2009
22:17

Byl jsem teď ve Varech na Evropské hokejové tour a musím říct, že to tam Budvaru (jako partneru českého hokeje) slušelo. Konečně se na naše hráče dalo dívat a budvarský ležák byl jako vždy dobrý.


napsal(a): Tibor [Odpovědět]

_Jura.z.Brna

pondělí, 7. září 2009
10:00

to Tibor: vidím že agenty budvaru to ještě nepřestalo bavit:) Jak ubohé.


napsal(a): _Jura.z.Brna [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI