Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nový ředitel pivovaru rozjede obchod

Co se píše o pivovarech a pivu


Nový ředitel pivovaru rozjede obchod

[středa, 19. srpen 2009]

Na začátku prázdnin v Pivovaru Chotěboř skončil na pozici ředitele Josef Tomek a na jeho místo nastoupil nový manažer Richard Moravec. Josef Tomek řídil pivovar po dobu výstavby. Cílem Richarda Moravce je rozhýbat obchod. Veřejnost se s ním mohla seznámit 15. srpna v Chotěboři na Pivovarských slavnostech, které spolu se sládkem pivovaru zahajoval.

Foto

Nový ředitel Pivovaru Chotěboř Richard Moravec se narodil v roce 1967 ve Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Vystudoval VUT Brno, obor elektroenergetika se zaměřením na jadernou energetiku. Od roku 1992 žije v Pardubicích.

Působil ve firmě Jede, která zajišťuje občerstvení horkými nápoji ve firmách, dnes známá pod názvem Nápojová ambulance. Pracoval zde šest let na pozici obchodního zástupce a poté sedm let coby manažer obchodních týmů.

Novou pracovní příležitost v Chotěboři jsem přijal moc rád z několika důvodů. Hlavně proto, že mě láká práce pro úplně nový a velice moderní pivovar, zajímají mě nové technologie, které v pivovaru jsou, taky mám stejně jako většina Čechů rád pivo a v neposlední řadě svou roli sehrál i fakt, že pivovar je v mém rodném kraji,“ uvedl Moravec po svém nástupu.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Chotěboř


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Milan

středa, 19. srpen 2009
15:15

Milan

Včera měl rád Moravec horké nápoje, dneska studené pivo.. Tomu říkám obrat o 180 stupňů. Ještě že má vystudovanou energetiku, to může jít klidně i do zemědělství. Obrázek dnešních managerů, všude byl, všude seděl..


napsal(a): Milan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI