Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo na Rock Shock už zraje…

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo na Rock Shock už zraje…

[neděle, 9. srpen 2009]

První ročník open air festivalu Rock Shock, který se koná třetí srpnový víkend na vyškovském letišti, se blíží. Všechny přípravy vrcholí. Generálním partnerem akce je vyškovský pivovar. Těšit se tak můžete nejen na kvalitní rockovou hudbu, ale i na vynikající vyškovské pivo, které v těchto dnech již zraje v pivních sklepech.

Častým festivalovým problémem jsou dlouhé fronty návštěvníků čekajících na pivo. Vyškovský pivovar se tomu snaží předejít. „Děláme ve spolupráci s organizátory vše pro to, aby na festivalu byl dostatek výčepních míst s minimální čekací dobou,

a samozřejmě také chceme zajistit, aby vyškovské pivo bylo kvalitní a dobré,“ uvedl ředitel pivovaru David Kaprál.

V areálu letiště by mělo být pro návštěvníky připraveno 15 výčepních zařízení na 11 místech. První festivalové pivo budou moci návštěvníci ochutnat hned při vstupu do areálu. Na všech místech se bude točit 11° Džbán, který osloví většinu osazenstva. Na své si přijdou i milovníci tmavého 11° piva Havran, které získalo v roce 2008 ocenění Zlatá hvězda na festivalu European Beer Star Award 2008. Pro řidiče nebo jako oddech je k dispozici nealko pivo, které se bude stejně jako tmavá 11° čepovat na třech místech v areálu.

Návštěvníci festivalu se tak mohou těšit nejen na vystoupení hudebních skupin a zpěváků jako například Chinaski, Support Lesbiens, Petr Bende, Michal Hrůza, ale i na kvalitní a dobré pivo, na které nebudou muset dlouho čekat.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Vyškov


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI