Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast Rej nabídl i běh se sudem na zádech

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast Rej nabídl i běh se sudem na zádech

[úterý, 2. červen 2009]

Již pošesté hostily v sobotu 30. května beskydské Pustevny Radegastův rej. Hlavním tahákem hudebního programu byla kapela MIG 21 a zpěváci Wabi Daněk a David Kraus se svou skupinou.

Foto

Návštěvníci soutěžili v disciplínách Radegastova pětiboje a Radegast adrenalin parku. S velkým zájmem se setkal také běh k soše boha Radegasta s pivním sudem na zádech. Odpoledne se umoudřilo počasí a vystoupení MIGu 21 tak sledovala tisícovka diváků.

S letošním ročníkem Radegastova reje si pohrálo počasí. Ranní sněžení a dopolední déšť sice před návštěvou Pusteven varoval. Odměnou těm, kteří se tím nakonec nenechali odradit, bylo už odpoledne ale překvapivě hezké počasí s příjemnou teplotou,“ zhodnotil manažer značky nošovického piva Radegast Pavel Kmínek.

S velkým úspěchem se setkala soutěž o vynesení pivního sudu k soše boha Radegasta. „Čtyřčlenné týmy měly k dispozici speciální nosič, kteří používají dodnes tatranští šerpové k zásobování horských chat. Tato soutěž měla velký ohlas nejen u samotných nosičů, ale i ostatních návštěvníků,“ uvedl Kmínek.

Zdroj: FM Deník.cz | Autor: Martin Šrubař | Foto: Jiří Mareček


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI