Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Poutník fest letos i s Olympikem

Co se píše o pivovarech a pivu


Poutník fest letos i s Olympikem

[pátek, 15. květen 2009]

Sedmý ročník pelhřimovského pivního a rockového festivalu odstartuje už tuto sobotu v 15 hodin na dvoře pivovaru Poutník.

Kromě dvojice hlavních hudebních hvězd - Olympiku v čele s Petrem Jandou a Kreysonu s Láďou Křížkem - se publiku a především ctitelům zlatavého moku představí na pódiu další čtyři skupiny.

Poutník fest zítra odpoledne zahájí formace, která zvítězila v anketě fanoušků. Podařilo se to místním metalistům - kapela Antheom získala 471 hlas z celkového počtu 1 451. Tyto muzikanty inspiruje příběh měnící realitu známého světa - Antheomův meč rozetne historii festivalu, který se poprvé odehrál v roce 2003 jako takzvaný Felix fest. Již tehdy se ho zúčastnily také skupiny Rockson a Matyas. Právě parta, co ,vyhlásila‘ před dvěma lety na CD Černá nebo bílá ,morální úpadek‘ textem „My jsme ve studni, ve studni hluboký potopený po uši, nikdo nic netuší, ale je to tak...“ se pochlubí svojí staronovou tvorbou jako druhá v pořadí. Před rockově melodickým Rocksonem, který zatím jako spoluorganizátor nechyběl při žádném z předcházejících ročníků Poutník festu, zahraje se smyslem pro nadsázku dvanáctičlenný Walda gang s Vladimírem Šafránkem.

„Tím, že v sobotu po dvacáté hodině vystoupí kapely Olympic nebo Kreyson, posune se letos laťka celého festivalu zase výš,“ netají se očekáváním kvalitní ,legendární‘muziky za pořadatele této rockové a pivní přehlídky Martin Ecler, ředitel Kulturních zařízení města Pelhřimova. Závěr obstará liberecký revival.

Vstupenky, stojící v předprodeji 160 korun, budou na místě k dostání za 190 korun.

Zdroj: Zprávy iDnes.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI