Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Fanoušci Baníku se uvidí na etiketách piva.

Co se píše o pivovarech a pivu


Fanoušci Baníku se uvidí na etiketách piva.

[neděle, 8. únor 2009]

Tváře skalních fanoušků fotbalového klubu Baník Ostrava budou zakrátko k vidění všude tam, kde bude k dostání nové fotbalové pivo Bazal.

Nové pivo právě zraje ve "sklepeních“ pivovaru Ostravar, který s novým baníkovským pivem vtrhne na trh koncem března. Etikety jeho láhví ozdobí právě obličeje fandů.

A nejen ony budou na etiketách vyjadřovat spojení s fotbalovým klubem. Důkazem bude obzvláště výmluvný slogan BANÍK PIVČO!

"Baník je pro tento kraj opravdu obrovským fenoménem. A věříme, že odvážný krok s využitím skutečných fanoušků fotbalu podtrhne výjimečnost našeho projektu,“ vysvětluje zrod myšlenky umístit tváře fandů na pivní etikety tiskový mluvčí Pivovarů Staropramen Pavel Barvík.

Právě fanoušci měli totiž největší vliv nejen na typ nového fotbalového polotmavého ležáku, ale také na jeho sílu. A hlavně na název Bazal, který vzešel z hlasování, jehož se zúčastnily tisíce přívrženců Baníku.

Přes sto fanoušků pak dorazilo i na casting, na němž se tváře na etikety vybíraly.

"Zájem předčil naše očekávání, fotit se přišli jednotlivci, páry, skupiny kamarádů, mladí i staří, muži i ženy,“ přibližuje Pavel Barvík s tím, že nafoceno bylo nakonec dvaadvacet fanoušků. Ti se na etiketách vystřídají. Kdo z nich se ale nakonec opravdu uvidí na láhvích v obchodech, ještě není zcela jisté.

Unikátní baníkovské pivo Bazal bude k dostání v obchodech a hospodách jen v Moravskoslezském kraji. Jak dlouho se ale bude vyrábět, to se zatím neví.

"Nejzazší termín je prozatím letošní prosinec. Pokud by však zájem o Bazal předčil naše očekávání, mohl by se vařit ještě déle,“ dodává Pavel Barvík.

Zdroj: tn.cz | Autor: Marek Švidrnoch


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI