Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Info z pivovaru Bakalář

Co se píše o pivovarech a pivu


Info z pivovaru Bakalář

[čtvrtek, 5. únor 2009]

Pivovar Bakalář slaví v letošním roce 555 let od svého založení. Tuto událost bychom rádi řádně oslavili, a tak jsme připravili několik zajímavých akcí pro příznivce tohoto lahodného moku.

Oslavy započnou 13. března tradičním, v pořadí již 4. pivovarským plesem, který se bude konat v Kulturním centru Rakovník. Jako hosté na něm vystoupí Jiří Zonyga a Věra Špinarová.

Největší událost se chystá na 20. června, kdy spolu s městem Rakovník pořádáme celodenní festival na rakovnickém náměstí. Vstup bude zdarma a návštěvníci se mohou těšit nejen na dostatek dobře vychlazeného piva, ale i na bohatý kulturní program. V odpoledním programu vystoupí skupiny Děda Mládek Illegal Band, Brutus, Hradní duo, Z Davu, Abraxas a také Věra Špinarová a Jiří Zonyga. Dále bude připraveno množství zajímavých soutěží, hlavně s pivní tématikou. Celým programem bude provázet vynikající moderátor Vlasta Korec.

Zájemce o rakovnické pivo bychom rádi pozvali také na nově otevírané internetové stránky www.pivobakalar.cz. Na nich lze najít veškeré informace nejen o pořádaných akcích, ale i přehled restaurací a prodejen, kde je možné Bakalář zakoupit a ochutnat.

Zdroj: Bakalář Rakovník | Autor: Veronika Štorková, referentka pro vnější vztahy


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

emu

pátek, 6. únor 2009
23:22

emu

to Kozel: Napsal jsem "už i v Praze to jde", takže žádná velká dostupnost... na mysli jsem měl jednak nějaký ty lahvinky v intersparu a bille, a pokud jde o točený, tak právě zaplivanýho peterse na břevnově, ani jsem nevěděl, že je to s dostupností horší, ale před vánocema tam byla i jubilejní 555, ale jinak tam nechodim, je to pajzl... dále jsem štít bakaláře viděl v praze 2 ulici na výtoni naproti restaurace u voraře. ale bylo to tam v době mé návštěvy před vánoci v rekonstrukci. opravdu dobré místo s točeným bakalářem tak v praze asi ještě není, ale vlaštovky létají, tak snad brzo.. jsou hodně aktivní...


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Kozel

pátek, 6. únor 2009
15:11

Kozel

Emu: Mohl bych se zeptat,kde v Praze pravidelně narazím na Bakaláře? Vím jen o dvou hotelích tuším na Praze 1 a pak o jednom nonstopu na Bělohorské ulici,kde ho však při mých návštěvách nikdy neměli...


napsal(a): Kozel [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
13:15


posted by: Inzerce

Martin.C. 2

čtvrtek, 5. únor 2009
14:42

Omlouvám se patřilo to k Bakaláři!
Nevíte někdo, jestli se ještě vaří ta jejich 11% polotmavá?
Koukám, že jsem tu dva Martinové.C.


napsal(a): Martin.C. 2 [Odpovědět]

emu

čtvrtek, 5. únor 2009
14:55

emu

No to je sice hezké, ale snad nejen já bych spíš ocenil, kdyby toho 20.června byl i nějaký ten den otevřených dveří a dalo by se pivovar prohlédnout, to by mě docela lákalo, podívat se zrovna do tohoto obnoveného pivovaru. Akce na náměstí je dobrá tak pro místní, ale s pivovarem to nemá společného nic víc, než že se tam bude točit Bakalář. Takže tohle mě asi k návštěvě nezláká, zvlášť když se ten den koná den postřižinského piva.
Pokud jde o polotmavou 11%, jak se ptá martin pode mnou, myslim že se vaří pořád.
Jinak tenhle pivovar to docela dobře rozjížšdí, počet míst, kde se na něj dá narazit, slibně roste. Už i v Praze to jde.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

siki

čtvrtek, 5. únor 2009
16:02

siki

to Martin.C. 2: Polotmavé se vyrábí stále... U nás v Žebráku ho máme itočené :-)


napsal(a): siki [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 5. únor 2009
15:04

Chody

to emu: Přesně to samé napadlo i mě ale musím všechny zájemce o exkurze či podobné akce v pivovaru prozatím zklamat. Snad se v Rakovníku nebudou zlobit, když zde budu citovat z naší mailové korespondence:
"Veškerou propagaci soustředíme jen na to náměstí, pivovar zpřístupněn nebude. Na exkurze tu v současné době nejsou ještě vhodné podmínky, takže je neprovádíme. Lze zakoupit pivo v naší pivovarské prodejně. Snad se nám časem podaří prostory pivovaru upravit natolik, abychom mohli vyhovět i zájemcům o prohlídku, ale zatím je to opravdu hudba budoucnosti."


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI