Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Napříč Moravou bude jezdit rychlík Radegast

Co se píše o pivovarech a pivu


Napříč Moravou bude jezdit rychlík Radegast

[středa, 10. prosinec 2008]

Příjemné překvapení čeká tuto neděli na cestující, kteří využijí vlak R732 Radegast jedoucí z Bohumína do Brna. Pro každého pasažéra staršího 18 let bude připravena plechovka vychlazeného piva Radegast. Značka patřící do portfolia skupiny Plzeňský Prazdroj, a.s. tak oslaví rozjezd dvou souprav, které ponesou jméno nejoblíbenějšího moravského piva. Zároveň chce připomenout, že cestování vlakem je ve srovnání s autem šetrnější k životnímu prostředí a umožňuje dát si v klidu a pohodě své oblíbené pivo.

Rychlík R732 Radegast vyjede poprvé z Bohumína do Brna v neděli v 8:17. Druhá souprava se stejným názvem a označením R733 vyrazí opačným směrem v 7:02 z brněnského hlavního nádraží. Stejným způsobem budou rychlíky Radegast jezdit každý den.

Pivo Radegast se tak zařadí mezi významné symboly či osobnosti, které už své vlaky mají. Na českých koridorech se prohánějí soupravy s označením Hradčany, Emil Zátopek či Odra. Výběr trasy pro rychlík Radegast nebyl podle brand managera nošovické značky Pavla Kmínka nijak složitý: „Radegast je silným moravským symbolem. Trasa pro soupravy nesoucí jeho jméno tak logicky prochází napříč moravským územím.

Cestující, kteří pojedou v neděli poprvé vlakem Radegast z Ostravy směrem na Brno, obdrží na uvítanou zdarma plechovku piva Radegast.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Jura.z.Brna

středa, 10. prosinec 2008
14:19

Jura.z.Brna

Je opravdu milé, že chcou připomenout šetrnost k životnímu porstředí hliníkovými plechovkami. Tomu říkám gól.


ladin

středa, 10. prosinec 2008
13:07

Vim, ze se opakuji, ale stale me fascinuje, jak muze byt pivo ze slezskeho pivovaru nejoblibenejsim moravskym pivem...


napsal(a): ladin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI