Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Úspěch na závodu Dolomitanmann: uznání i pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


Úspěch na závodu Dolomitanmann: uznání i pivo

[pondělí, 1. září 2008]

Členové Radegast týmu mohou vyhrát 1000 piv

Zajímavou motivaci získali pro letošní extrémní závod Dolomitanmann členové nadějného českého celku Radegast tým. V případě vítězství mají od svého partnera, pivovaru Radegast, slíbeno 1000 piv druhé nejprodávanější značky v ČR. "Na suchu" však nezůstanou čeští reprezentanti ani v případě umístění na druhém a třetím místě, které pivovar odmění 500, resp. 250 plechovkami piva Radegast.

"Věřím, že žádný z účastníků tohoto extrémního závodu nemá o motivaci nouzi. Nicméně pivní odměna určitě přispěje k dobré náladě a vzájemnému hecování uvnitř Radegast týmu," říká Pavel Kmínek, manažer značky Radegast.

Na nejtěžší extrémní závod světa odjíždí čtyřčlenný Radegast tým s nejvyššími ambicemi. Tomu odpovídá složení týmu, který tvoří mistr světa v jízdě na divoké vodě Kamil Mrůzek, nejlepší český běžec do vrchu Robert Krupička, mistr ČR v závodě extrémních štafet - mountainbiker Robert Novotný a několikanásobný štafetový mistr ČR, paraglidista a běžec Jan Škrabánek.

Slavný Dolomitanmann podporovala značka Radegast již v minulosti a vyslání "vlastního" týmu je tak pro druhou nejprodávanější značku v ČR návratem do drsného alpského prostředí. "Značka Radegast pochází z nádherné přírody a jejím důležitým atributem je zvládání překážek, které život přináší. To přesně koresponduje se závodem, který je o překonávání vlastních možností," dodává P. Kmínek.

Letošní 21. ročník soutěže Dolomitanmann se koná v sobotu 6. září v rakouském Lienzi. Díky náročnému profilu trati je označován jako nejtěžší extrémní závod na světě. Například běžci musí zvládnout převýšení přes 1.700 m. na 12 km trati. V každém týmu se dále představí biker, kajakář a paraglidista.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI