Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na Slavnostech piva zítra zahrají Kryštof a Anna K

Co se píše o pivovarech a pivu


Na Slavnostech piva zítra zahrají Kryštof a Anna K

[pátek, 11. červenec 2008]

Milovníci piva, pozor! Devatenáctý ročník Slavností svijanského piva hostí zítra od 13 hodin koupaliště ve Svijanském Újezdu.

Všechny druhy svijanského alkoholického i nealko nápoje potečou celkem ze sto čtyřiceti píp. Aby se návštěvníci nenudili, vystoupí řada hudebníků: na koupaliště dorazí například kapela Kryštof, zpěvačka Anna K, skupiny Krucipüsk, Alkehol a Walda Gang, Plzeňská dechovka Oty Hellera, Dixieland band, Non stop a další. Nebudou chybět ani soutěže a atrakce.

Kdo nechce jet autem, aby se mohl napít, může využít kyvadlové dopravy. Autobusy pojedou každou hodinu od železničního nádraží v Turnově až do půlnoci. Vstupné na festival činí sto korun. Slavnosti svijanského piva jsou hojně navštěvovanou akcí. Jen vloni se vytočilo ze sto dvaceti píp šest set devadesát padesátilitrových sudů piva a navíc ještě dvanáct sudů nealkoholického piva pro řidiče. Největší zájem je zpravidla o desetistupňové a jedenáctistupňové pivo, takzvaných dvanáctek a třináctek se vypije méně.

***

* Pivní festival Pivo poteče ze 140 píp Zahrají: Kryštof, Anna K, Krucipüsk, Alkehol a Walda Gang, Dixieland band, Non stop Koupaliště Svijanský Újezd sobota 12. července, 13.00 Vstupné: 100 korun

Zdroj: MF Dnes.cz

[Svijany] 09:20 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

swooper

pátek, 11. červenec 2008
22:59

swooper

cena piva dle raádia Beat 15 Kč,- takže se vstupnym to vyjde na tu dvacku no. 140 píp :o to je docela ranec aby se jim to tam vešlo vůbec :)


napsal(a): swooper [Odpovědět]

siki

pátek, 11. červenec 2008
21:31

siki

Anna K., vlastním jménem Lucianna Krecarová:-) Apropo, nechápu, proč se na pivní slavnosti platí vstupné... Když jsou to slavnosti s více druhy piv, jistě je tam nějaký nájem pro stánkaře... a když to jsou slavnosti jednoho konkrétního pivovaru (jako zde), pak jistě cena piva bude zaokrouhlena na 20,-, ne-li 25,-, na čemž se také jistě pěkně vydělá, obzvláště, pokud se plánuje 140 píp:-(


napsal(a): siki [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI