Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní slavnosti lákají i na box

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivní slavnosti lákají i na box

[středa, 9. červenec 2008]

Dvacet druhů piva a degustace pivních specialit čeká návštěvníky Pivních slavností, které se v sobotu konají v Zábřehu. Místní plavecký areál obsadí stánky s černým vícestupňovým pivem Master, kvasnicovým speciálem z Hanušovic nebo i holandským pivem Heineken.

„Pro řidiče budeme čepovat Birell,“ vzkazuje jednatel spolupořádající Zábřežské kulturní Zdeněk David. Při letošním ročníku Pivních slavností si na své přijdou malé i odrostlejší děti. Vyřádit se mohou na diskotéce, skluzavce, skákačkách či motorových čtyřkolkách. Dospělí zase při ochutnávce piva nejen tuzemských pivovarů mohou přihlížet exhibici boxerů. O hudební doprovod se postarají dechové hudby a skupiny Styl, Atom či Confession, návštěvníci slavností mohou zdarma využít i sportovní část areálu. K dispozici bude venkovní bazén, tobogan, petanque či minigolf. Zábřežské pivní slavností startují v deset hodin dopoledne.

Zdroj: MF Dnes.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Malakin

středa, 9. červenec 2008
10:59

Malakin

Loni slavnosti kvuli spatnemu pocasi nebyly a letos se tam zase nedostanu. Ach jo. Na druhou stranu jestli to bude jako predloni, tj. cca 5 pivovaru, nema to ani smysl.

Ale urcite nevynecham slavnosti v Sobotine (letos asi 9. srpna), nejvetsi sveho druhu na Sumpersku. Jezdim tam jiz nekolik let a vzdy jsem spokojeny. Po Olomouci me druhe nejoblibenejsi slavnosti...


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

Roman Holoubek

středa, 9. červenec 2008
10:50

Roman Holoubek

Tož to tam budeme muset zajet - dát si specialitu Heineken ...



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI