Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na Noci plné hvězd si můžete nechat vytetovat boha Radegasta

Co se píše o pivovarech a pivu


Na Noci plné hvězd si můžete nechat vytetovat boha Radegasta

[čtvrtek, 26. červen 2008]

Nejen s festivalovými zážitky, ale i s viditelnou ozdobou těla odjedou domů stovky účastníků festivalu Noc plná hvězd, který proběhne tento pátek a sobotu v Třinci. Stovky návštěvníků si budou moci zdarma nechat namalovat na libovolnou část svého těla henou jeden z připravených motivů, mezi nimiž nechybí bůh Radegast či pivní sklenice. Tetovací zpestření připravila značka Radegast, která je generálním partnerem jedné z nejlepších rockových akcí na Moravě. Správně vychlazené nošovické pivo poteče na třinecké přehlídce rockových hvězd z 52 výčepních kohoutů.

Příznivcům tělových ozdob budou k dispozici tři profesionální tatéři, kteří stihnou v průběhu festivalu Noc plná hvězd zkrášlit stovky fanoušků rockové muziky. Podle manažera značky Radegast Pavla Kmínka, budou k dispozici šablony nejen s pivními motivy: "Jsem přesvědčen, že mezi žádané obrázky bude patřit silueta boha Radegasta, či napodobenina loga festivalu. Důležité ale je, aby tetovací akce přispěla k pohodové atmosféře festivalu."

Značka Radegast je podruhé partnerem Noci plné hvězd - jednoho z nejstarších a nejprestižnějších rockových festivalů v České republice. Pro letošní ročník bude připraveno 26 výčepních míst s 52 výčepními kohouty. Pivo poteče nejen ze sudů, ale i z pivní cisterny, která pojme 1.400 piv. Připraveny budou čtyři velkoplošné stany.

Noc plná hvězd začíná v pátek úderem 15. hodiny. Největší hvězdou je kapela Nazareth, z českých účinkujících pak Divokej Bill. Na dvou scénách se vystřídají desítky interpretů.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI