Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značka Krušovice je partnerem festivalu O2 Sázavafest 2008

Co se píše o pivovarech a pivu


Značka Krušovice je partnerem festivalu O2 Sázavafest 2008

[úterý, 17. červen 2008]

Značka Krušovice se opět stala partnerem festivalu O2 Sázavafest a současně oficiálním pivem tohoto festivalu, který se letos uskuteční ve dnech 31. 7. – 2. 8. v Kácově. Již 28. 6. bude na Konopišti zahájen O2 Sázavafest Battle 2008. Partnerství značky Krušovice a festivalu O2 Sázavafest bylo poprvé navázáno v roce 2005, od té doby se v něm každoročně pokračuje.

„Stěžejním produktem festivalu bude již tradičně leader značky Krušovice - pivo Mušketýr, pro milovníky tmavého piva nabídneme Krušovice Černé, pro ty, kteří dávají přednost míchaným nápojům pak míchaný citronový nápoj na bázi piva Radler.cz. Nebude samozřejmě chybět nealkoholické pivo Clausthaler. Letošní novinkou je pivo Heineken, které bude umístěno ve vybraných barech. Na bezvadnou kvalitu a správné ošetření piva v barech bude po celou dobu festivalu dohlížet tým odborníků přímo z Královského pivovaru Krušovice,“ řekla Hana Fenclová, Brand Manager Královského pivovaru Krušovice a.s.

Dodala, že pivo bude během festivalu skladováno ve speciálních chladících kamionech, aby i v případě opravdu horkého letního počasí mělo stálou teplotu „sedmého schodu“. „O2 Sázavafest je jedním z největších festivalů v České republice. Posluchači budou mít možnost si poslechnout kvalitní muziku a přitom si pochutnat na krušovickém pivu,“ konstatoval Jiří Daněk, obchodní a distribuční ředitel společnosti Heineken Česká republika.

Spojení značky Krušovice s O2 Sázavafestem je v letošním roce nově prezentováno i formou umístění speciálních etiket na lahvích krušovického piva Mušketýr a Světlé. „Na český trh budou v průběhu měsíce června a července dodány celkem 2 miliony lahví s těmito etiketami. Věříme, že i tímto způsobem podpoříme propagaci tohoto festivalu mezi širokou veřejností,“ uvedla Hana Fenclová.

Zdroj: Marketingové noviny.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI