Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Léto ve třech: muži touží, ženy žárlí

Co se píše o pivovarech a pivu


Léto ve třech: muži touží, ženy žárlí

[pondělí, 2. červen 2008]

Najdi náš ochutnávkový tým, kup lahvové pivo Litovel a okamžitě získej dárky.

Foto

Na léto jsme pro všechny, kterým chutná klasicky vařené litovelské pivo, přichystali novou soutěžní akci o zajímavé ceny. Každý, kdo si koupí v obchodě 40 lahví piva Litovel a předá paragon o nákupu našemu ochutnávkovému týmu, který po celé léto jezdí křížem krážem po celé Moravě, vyhrává. Výhry za 40 klasicky vařených litovelských piv si může každý sestavit sám. Akce probíhá od počátku května do konce září.

Každý, kdo si koupí 40 lahví piva Litovel koupí, navíc vstupuje do slosování o 6 domácích výčepů včetně 5 l soudku piva Litovel. Stačí na zadní stranu účtenky s nákupem 40 ks lahvového piva Litovel vypsat své jméno, příjmení, věk, přesnou adresu, tel. číslo a vhodit ji do slosovací nádoby, kterou najdete u každého promo týmu Litovel. Slosovací akce probíhá od 16. 6. do 30. 9. 2008. Každý měsíc vylosujeme 2 výherce. Ceny budou předány po skončení celé akce.

To však není všechno. Na příznivce litovelského klasicky vařeného piva čekají v létě ještě další výhry. První tři tisíce lidí, kteří sesbírají 200 akčních zátek od lahví piva Litovel a zašlou je na adresu pivovaru, získají originální tričko a kšiltovku. Akce probíhá od 16. 6. do konce září.

Do slosování budou zařazeny jen kompletní objednávky. Aby byla soutěžní objednávka zařazena do slosování, musí obsahovat pouze soutěžní položky (vršky). Objednávky došlé po skončení akce nebudou zařazeny do slosování. Objednávka musí být odeslána nejpozději do 30.9.2008. Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu výherních cen. Výherní ceny není možné vymáhat soudní cestou. Vyhlašovatel soutěže si vyhrazuje právo soutěž v jejím průběhu poupravit nebo zrušit.

Zobrazit Tourplán

Zdroj: Litovel.cz

[Litovel] 08:55 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI