Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast přivezl ze světové pivní soutěže v Melbourne dvě bronzové medaile

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast přivezl ze světové pivní soutěže v Melbourne dvě bronzové medaile

[čtvrtek, 3. duben 2008]

Významného úspěchu v mezinárodní pivní soutěži Australian International Beer Awards v Melbourne dosáhl světlý ležák Radegast Premium z nošovického pivovaru Radegast. Na prestižním klání pivních značek ze dvaačtyřiceti zemí světa získal bronzovou medaili v kategorii piv plzeňského typu. Úspěšný český den potvrdila i další bronzová medaile pro Radegast Birell v kategorii nealkoholických piv. „Velmi mě potěšil úspěch našich značek na australské soutěži. Dvě medaile potvrdily, že vaříme pivo špičkové kvality, které právem patří mezi nejoblíbenější na Moravě,“ říká manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.

V pivovaru Radegast se vaří pivo od roku 1970. Je nejmladším a nejmodernějším pivovarem v České republice. Ročně produkuje více než 2,2 milionů hektolitrů piva typu klaiscký český ležák.

Od roku 1990 je Radegast součástí největší pivovarské firmy v České republice, společnosti Plzeňský Prazdroj.

Zdroj: Deník.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Chody

čtvrtek, 3. duben 2008
08:26

Chody

Tak nevím v článku z dní minulých jsme četli: "Gambrinus Premium bodoval bronzovou medailí v kategorii piv plzeňského typu." a dnes se dočítáme o Radegastu, že "získal bronzovou medaili v kategorii piv plzeňského typu. Ale je to pravda a z výsledků se dozvídáme, že i další značka PPas získala bronzovou medaili, ale v jiné kategorii. Velkopopovický Kozel Médium jako představitel European Style Lager ...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI