Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nová promo kampaň Gambrinus v hospodách

Co se píše o pivovarech a pivu


Nová promo kampaň Gambrinus v hospodách

[úterý, 11. březen 2008]

Je to kulaté a nikdy nevíš, kdy Ti přiletí výhra …

Od dnešního dne až do 30. března můžete v českých hospodách a restauracích narazit na originální promotion značky Gambrinus. Fotbalová tématika je patrná téměř na všech aktivitách české pivní jedničky a nová kampaň není výjimkou. Za pět piv na hospodské účtence mohou konzumenti vyhrát zajímavé „fotbalové“ ceny.

Plakátek

Fotbalová pivní sklenice, Air soccer disk, Power ball – gyroskop, kšiltovka, stojan na mobil, hodinky či tepelný polštářek - i takové budou odměny pro konzumenty piva Gambrinus. Všechny budou vynikat především originálním fotbalovým designem. Stačí si dát dohromady s přáteli alespoň pět „kousků” a mít trochu štěstí během losování, které probíhá přímo v provozovně a výherce může domů odejít s originálním dárkem. „Fotbal je jednou z hlavních komunikačních platforem značky Gambrinus, proto jsme volili fotbalové motivy také pro letošní promotion v on-trade provozovnách,“ říká Magda Pančochová, Junior Brand Manager značky Gambrinus.

Intenzivní třítýdenní kampaň se objeví přibližně na třech tisících místech, v restauracích a barech po celé ČR, bude podpořena televizními a rozhlasovými spoty a celou řadou POS materiálů. Promotion pro Gambrinus připravila společnost RUST2.

Ve druhém týdnu za spotřebiteli do vybraných restaurací vyrazí i promo týmy, které spotřebitelům piva Gambrinus přinesou nejen zábavu, ale odmění i ty nejloajálnější a nejvěrnější značce.

Zdroj a foto: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 08:38 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Michal

úterý, 11. březen 2008
11:12

Michal

Hergot, tak tuhle kampaň sem zaregistroval, ale je mi záhadou jakto, že sme nic nevyhráli, když na naší účtence bylo dohromady asi 40 kousků?? :-? Možná to bylo tim, že sme všichni pili Koutský :)


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Kolda

úterý, 11. březen 2008
10:09

Gambrinus rovná se fotbal to znamená Gambrinus je pro nenáročného konzumenta.Gambrinus je ne na chuť,ale na žízeň.Ještě že je plno jiných značek které se dají vychutnat.


napsal(a): Kolda (kolarikova(a)spak.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI