Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Krajinská 27 České Budějovice


Krajinská 27 České Budějovice

[e]Krajinská 27 České Budějovice

Minipivovar Krajinská 27 s.r.o.

Krajinská 27

370 01 České Budějovice


tel.: 727 957 036

http://www.krajinska27.cz/

e-mail: info@krajinská27.cz


založeno 2014

výstav: ?

značka: Krajinská




Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Martin

neděle, 19. říjen 2014
09:22

Nehorázná cena? Coto je? Oprava toho objektu a vybavení ho bylo asi velmi nákladné,a zaměstnanci určitě rádi nějakou výplatu, provozovatelé určitě chtějí na splátky úvěrů a taky něco vydělat. A pan Hroch je zřejmě zkušený technolog, když pozná podle piva teplotu kvašení. Takové názory a výroky je třeba brát naprosto vážně. Přesto že je to nesmysl.


napsal(a): Martin (martinmarti(a)hotmail.cz) [Odpovědět]

spilečný

neděle, 19. říjen 2014
11:45

Martin: teplota hlavního kvašení se na chuti piva projevuje velmi výrazně. To mi můžete věřit, jsem zkušený technolog.....:-))).A až se dostanu domů do Buděj´c, kromě vzorků u Modrého lva si zajdu právě do Krajinské. Myslím, že Hroch nebude daleko od pravdy.


napsal(a): spilečný [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
07:03


posted by: Inzerce

hroch

neděle, 19. říjen 2014
12:37

hroch

Martin: Za mým tvrzením stojí pouze mnoholetá praxe domácího vařiče piva, maturita ze střední potravinářské školy, hodnocení mých vlastních piv při soutěži PIHA, a skromné zkušenosti poučeného laika degustátora.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Roman Holoubek

neděle, 19. říjen 2014
21:01

Roman Holoubek

hroch: Souhlasím s Hrochem. Dvakrát jsem koštoval piva v Krajinské a vždy problém. Kvasničná chuť byla jen jedna z vad v tomto pivu. Myslím, že Krajinská má ještě hodně co napravovat aby byla v pořádku.
Ale na druhou stranu, Beeránek a Kněžínek jsou na tom ještě hůře. Nějak ta Budějcká minipivovarská scéna zatím pokulhává. A to se snažím hledat v pivu to dobré, ale v Budějkách mi to jde blbě (mimo Budvar, abych byl přesnější).


Vladimír

sobota, 18. říjen 2014
09:09

vladimir

Vyzkoušeli jsme Krajinskou desítku i dvanáctku a nijak nadšeni nejme. Rozdíl mezi desítkou a dvanáctkou je snad jen v ceně!! Desítka za 35,-Kč a dvanáctka za 45,-Kč - to jsou ceny opravdu nehorázné - kvalita tomu neodpovídá!! Takže zůstáváme u osvědčeného kroužkovaného Budvaru v téže ulici v Masných krámech.


napsal(a): Vladimír [Odpovědět]

hroch

sobota, 18. říjen 2014
14:22

hroch

Vladimír: Já jsem vyzkoušel v létě. Rozdíl mezi pivy tenkrát byl, ale jedno měli společné, byly mladé a z výraznou kvasničnou chutí po vyšší teplotě na spilce.
Pivovar byl celý dopředu zamluven na sobotní večeře, kromě dvou stolků pro náhodné pivníky. Takže o hosty na budějovické prestižní adrese Krajinská ulice nemají nouzi.
Dále jsme vyzkoušeli i druhý mini Beeranek.
Tam byly piva trochu lepší a za přijatelnější cenu akorát rádoby polotmavé bylo stejného odstínu jako světlá třináctka, takže s tmavým to mělo společné jen asi osminu karamelových sladů než by tam mělo být.


napsal(a): hroch [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI