Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Hauskrecht podporuje Centrum Kociánka

Co se píše o pivovarech a pivu


Hauskrecht podporuje Centrum Kociánka

[středa, 12. říjen 2022]

Centrum Kociánka se spolu s Městským divadlem Brno stalo dalším partnerem Parního pivovaru Hauskrecht. Ten přispívá od podzimu 0,10 Kč z každého prodaného půllitru na její služby.

Žijeme v překrásném městě a rádi bychom naši sounáležitost s ním vyjádřili i přímou podporou těm z nás, kteří nemají to štěstí jako třeba já – moci se celý život věnovat svému koníčku a ještě si tím vydělat na živobytí. Chceme, aby naše pivo dělalo radost na čtyřikrát – poprvé samozřejmě našim konzumentům po napití, podruhé je potěšit tím, že pitím našeho piva zároveň přispívají na dobrou brněnskou věc, potřetí našim partnerům z Nadačního fondu Kociánka a především jejich klientům, o které se s takovou láskou a péčí starají a počtvrté nám všem z našeho pivovaru, že kromě vaření dobrého piva můžeme ještě pomoci jiným Brňákům!

Každý, kdo se napije našeho piva, tak zároveň přispívá deseti haléři z každého půllitru a nemusí přitom vůbec nic dalšího podnikat – vše za něj obstaráme my,“ – dodává spolumajitel a vrchní sládek Petr Hauskrecht.

Etikety a další komunikační položky Parního pivovaru Hauskrecht tak nově nesou malý emblém srdíčka, informující o této aktivitě.

Zdroj: Tisková zpráva

Hauskrecht podporuje Centrum Kociánka

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI