Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Topvar predstavuje to podstatné vo vnútri

Co se píše o pivovarech a pivu


Topvar predstavuje to podstatné vo vnútri

[neděle, 22. duben 2007]

Od 2. apríla 2007 sa môžu spotrebitelia na celom Slovensku stretnúť s novou tvárou piva TOPVAR. Nové logo, etiketa, fľaša, plechovka či prepravka sú súčasťou procesu znovuuvedenia značky na slovenskom trhu. Plánovaná je reklamná kampaň, ktorej súčasťou sú billboardy, printové reklamy, TV spoty a BTL aktivity. Pivovary Topvar, a. s., veria, že značka Topvar má potenciál stať sa najobľúbenejšou značkou na slovenskom trhu.

Pivo Topvar prichádza na trh s novým vzhľadom. Od apríla sa môžu spotrebitelia v obchodoch stretnúť s novým logom piva, s novými fľašami, prepravkami i plechovkami. Tento deň je zároveň štartom reklamnej kampane, ktorá sa zameriava na znovu uvedenie piva Topvar - obľúbeného v jeho domácom regióne, ako aj na celom slovenskom trhu. Ide o prvú veľkú marketingovú ofenzívu od vytvorenia spoločnosti Pivovary Topvar, a. s., 1. januára 2007.

Ústredným mottom uvádzacej kampane je – "To podstatné je vo vnútri". Podstata kampane je v jej jednoduchosti. Nehovorí o tom, čo je pre nás dobré, ale skôr nás pozýva objaviť samotný Topvar. Prvá časť kampane prezentuje pivo Topvar v jeho novom šate. Ďalšia časť prvej "reklamnej vlny" príde s majstrovstvami sveta v hokeji koncom apríla v Moskve, keďže Topvar je oficiálnym partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie.

Pivo Topvar bude na trhu v nových fľašiach, ktoré už používa spoločnosť pre značku Šariš. Výhodou týchto fliaš je, že sú zhruba o 20 % ľahšie ako NRW fľaše, pritom sú ale pevnejšie a odolnejšie voči rozbitiu. Zmena šatu značky Topvar podporuje filozofiu, že obal musí odrážať a podporovať kvalitu produktu, ako aj charakteristiky a hodnoty, ktoré ponúka spotrebiteľovi. Nové logo Topvar, ktoré na jednej strane odráža tradičné pivné prvky a na strane druhej zmodernizovaný, viac dynamický dizajn, predstavuje správnu rovnováhu tradičnosti a modernosti. TOPVAR zostáva originál slovenským pivom, ktoré sa pripravuje podľa pôvodnej receptúry v troch variantoch (Topvar 12% Premium, Topvar 10% Tradičné a Topvar Tmavý).

"Spoločnosť Pivovary Topvar, a. s., je síce formálne mladá, ale naše značky majú na Slovensku dlhú tradíciu," hovorí Olimpia Osinska, riaditeľka marketingu spoločnosti Pivovary Topvar, a. s. "Táto tradícia a vysoko kvalitné produkty sú základom budovania značiek. Veríme, že so skúsenosťami a znalosťami SABMiller sme schopní portfólio našich pivných značiek úspešne rozvíjať. Topvar nie je prvá značka využívajúca medzinárodné skúsenosti SABMiller, ale je to pre nás na Slovensku značka veľmi dôležitá. V rámci etapy znovuuvedenia dávame novú tvár skvelému produktu. V ďalšej fáze budeme budovať imidž značky atraktívny pre našich spotrebiteľov." (TASR)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI