Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vítězný gól = sud piva pro autora

Co se píše o pivovarech a pivu


Vítězný gól = sud piva pro autora

[úterý, 21. březen 2006]

Netradiční odměna čeká na střelce vítězného gólu týmu Vítkovic v zápasech play-off. Pivovar Ostravar jim slibuje padesátilitrový sud piva. "S vedením klubu jsme se ale dohodli, že střelce vítězných gólů odměníme až po skončení celé sezony, abychom nenarušovali soustředění hráčů na další utkání," usmál se manažer značky Ostravar Pavel Barvík.

Pivovar má připravených dvanáct sudů. Tedy přesně tolik, kolik by musel rozdat v tom případě, že by Vítkovice čtyřikrát vyhrály ve čtvrtfinále, semifinále i finále a vybojovaly mistrovský titul.

"Je to naše přání, abychom na závěrečném ceremoniálu mohli odměnit celkem dvanáct střelců vítězných vítkovických branek," podotkl Barvík.

Za vítězný gól se přitom považuje ten, který je v konečném výsledku rozhodující. Tedy například při výsledku 3:2 je to třetí gól domácího týmu či při výsledku 6:4 zase pátá vstřelená branka.

"Vítězné góly jsou ve vyřazovacích bojích ty nejdůležitější," poznamenal kapitán vítkovických hokejistů Roman Šimíček. "V play-off ale nezáleží na tom, kolik vyhrajete, hlavní je, že vyhrajete."

Pivovar a klub ovšem v play-off nebudou odměňovat pouze hráče. Stejně jako v minulé sezoně chystají atrakce pro diváky, kteří v ČEZ Aréně vítkovickým hokejistům vydatně pomáhají. "Také letos jsme pro hokejové fanoušky připravili zpestření přestávkového programu v podobě střelby na branku," poznamenal Pavel Barvík. (iDnes)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI