Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Brand manager roku 2002

Co se píše o pivovarech a pivu


Brand manager roku 2002

[čtvrtek, 20. listopad 2003]

Vítězem třetího ročníku prestižní soutěže Brand manager roku, kterou společně pořádají redakce odborného magazínu Strategie a společnost Euro RSCG New Europe a za podpory České marketingové společnosti se stal člen představenstva a obchodní a marketingový ředitel společnosti STAROBRNO, a.s. pan Ing. Jiří Imrýšek.

Cílem tříkolové soutěže zahrnující přísný výběr přihlášených účastníků na podkladě jejich profesních i odborných výsledků, televizní interview a osobní prezentaci finalistů, je mezi jiným poskytnout marketingovým specialistům příležitost ke sdílení svých poznatků a podpořit tak jejich schopnosti pro budování značek. Vrcholem je ocenění nejlepšího a nejúspěšnějšího marketéra v České republice.

V letošní silné konkurenci bylo nezbytné přesvědčit nejenom jedenáctičlennou odbornou mezinárodní porotu, ale také profesionální publikum, které spolurozhodovalo o pořadí stejným dílem. Z pěti finalistů vysoce ceněné soutěže prokázal vítěz nejlepší schopnosti a profesionální výsledky.

Člen představenstva a obchodní a marketingový ředitel společnosti ing. Jiří Imrýšek, přihlášený v kategorii „Omlazení značky/Znovuzavedení značky na trh“ tak připojil k celé řadě letošních ocenění pivovaru STAROBRNO také svůj osobní titul „Brand manager roku 2002“, který je také potvrzením správné cesty značky Starobrno ve vysoce konkurenčním prostředí pivního trhu. Značka Starobrno, která se stala nejoblíbenější značkou piva v regionu jižní Moravy, tak dokázala, že proces refreshingu značky Starobrno byl úspěšný.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI