Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Lance Armstrong stíhán černým Bernardem

Co se píše o pivovarech a pivu


Lance Armstrong stíhán černým Bernardem

[pondělí, 19. únor 2007]

Již pouze jedno vítězství schází, aby Speciální černé pivo Bernard 13° v počtu triumfů dohnalo Lance Armstronga, sedminásobného vítěze Tour de France. Černý speciál již pošesté v řadě triumfoval v kategorii tmavých piv v 17. ročníku degustační soutěže Česká pivní pečeť 2007, která se tradičně konala na přelomu ledna a února při Reprezentačních slavnostech piva v hotelu Palcát v Táboře.

„Je to potvrzení našeho úspěchu z Londýna z loňského léta, kdy Speciální černé pivo Bernard s přísadou jemných kulturních kvasinek vyhrálo v nejprestižnější kategorii „Strong Lager“ v mezinárodní soutěži „International Beer Challenge ‘World’s 50 Best Beers’“, tedy v největší soutěži balených piv ve Velké Británii.“ konstatuje Ing. Stanislav Bernard a dodává: „České pivní soutěže se zúčastňujeme pravidelně, každý rok má soutěž vyšší úroveň.“

O Českou pivní pečeť, jednu z nejvýznamnějších degustačních soutěží v České republice, soutěžilo 64 pivovarů. Celkem bylo degustováno 273 vzorků, převážně českých značek piva, o kterých rozhodovalo 70 porotců. (Tisková zpráva pivovaru Bernard Humpolec)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI