Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Chotěboř zve na Freš fest

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Chotěboř zve na Freš fest

[středa, 20. srpen 2014]

Druhý ročník multikulturního festivalu Freš fest chystá Pivovar Chotěboř na sobotu 23. srpna. Doslova nabitý program odstartuje ve 14 hodin. Hlavními hvězdami letošního ročníku jsou Jiří Schmitzer, Blue Effect, Fast food orchestra, Už jsme doma, Czech Frogs, Volant a havlíčkobrodský Našrot, pro děti pak Kašpárek na valníku.

Pořadatelé si dali záležet i na doprovodném programu, který je zaměřený na zábavu pro celou rodinu. V krásném prostředí chotěbořského zámeckého parku najdete desítky atrakcí, nebude chybět škola vaření pro děti, zumba, bubenický workshop, skákací hrad, zahraje i tak trochu jiná kapela Benebend.

Pivovar si dal za cíl v rámci Freš festu v Chotěboři vybudovat tradiční akci, kde se na sklonku léta sejdou lidé všech generací a prožijí společně příjemné odpoledne doplněné příjemnou hudbou, dobrým pivem, jídlem a pohodou. I díky velké podpoře Města Chotěboř a partnerských firem, se tento cíl daří plnit.

Vstupenky jsou v předprodeji do čtvrtka, 21. 8. v chotěbořském info centru za 99 korun, na místě pak za 150 korun. Děti do 150 centimetrů mají vstup zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI