Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Dojmy z nového pražského pivovaru Šedivák

Co se píše o pivovarech a pivu


Dojmy z nového pražského pivovaru Šedivák

[čtvrtek, 31. červenec 2014]

Dojmy z nového pražského pivovaru Šedivák[goto:http://www.pivnici.cz/clanek/dojmy-z-noveho-prazskeho-pivovaru-sedivak/]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

yerka

sobota, 9. srpen 2014
20:58

yerka

Dnes navštíveno, naštěstí byl prázdný lokál, takže nenakouřeno. Interiér mne zaujal. Desítka mi nechutnala, dvanáctka však ano. Jen ta míra piva je hodně ošizená, jestli je krédo obsluhu, že když je nízká cena, tak bude tolerována i podmíra nevím.


napsal(a): yerka [Odpovědět]

AntiWeetek

čtvrtek, 31. červenec 2014
17:26

AntiWeetek

Výborný pivo za bezkonkurenční cenu, ale atmosféra zakouřené sídlištní putiky celkovému dojmu z nově vzniklého pivovaru moc neprospívá, jedině, že by se to jmenovalo Retro z roku 1984, ještě vyzdobit interiér obrazy soudruhů z minulého století a svou klientelu by si to našlo.


napsal(a): AntiWeetek [Odpovědět]

Adsense

25. duben 2024
03:39


posted by: Inzerce

kra-jan

pátek, 1. srpen 2014
11:29

AntiWeetek: Když jsem tam byl, měli jen desítku. Byla poživatelná, ale nic moc. Asi to bude s tou cenou souviset. Stejně tak s ní nepochybně souvisí celkový dojem levné, zakouřené a neútulné nálevny, který podporují naši chudší spoluobčané. Radši si připlatím...


napsal(a): kra-jan [Odpovědět]

pechi

pátek, 1. srpen 2014
12:15

pechi

kra-jan: Navštívil jsem zatím jen jednou, hned po otevření. Je pravda, že z desítky jsem nadšenej nebyl, spíš průměr, ale dvanáctka mi přišla skvělá a klidně bych si za ni i připlatil. Uvnitř se kouří, což jsem musel překousnout, ale měl jsem štěstí, že to zrovna šlo. To, že tam chodí sociálně, řekněme slabší klientela, je dané nastavenou cenou. Ale má mi vadit, že je holt někdo bohatší nebo chudší? Pivo má tu krásnou vlastnost, že lidi spojuje, ať už jsou takoví nebo makoví.
Z jiného soudku - čekal jsem název piva třeba Chocholouškův ležák, proti tomu je název Šedivák hodně nevýraznej :-)


napsal(a): pechi [Odpovědět]

AntiWeetek

pátek, 1. srpen 2014
19:05

AntiWeetek

kra-jan: Taky si radši připlatím. K minipivovarům by zkrátka měla patřit i určitá atmosféra a to nejsem nějak extra náročnej, třeba Marina už je zase druhej extrém, hodně se mi líbí třeba Svatováclavský pivovar v Olomouci.


napsal(a): AntiWeetek [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI