Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Lobkowicz Premium, hrdý partner 49. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, představí návštěvníkům nové festivalové pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


Lobkowicz Premium, hrdý partner 49. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, představí návštěvníkům nové festivalové pivo

[středa, 2. červenec 2014]

Pivo Lobkowicz Premium je již podruhé v řadě partnerem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Pro letošní 49. ročník připravil sládek protivínského pivovaru Michal Voldřich speciální várku určenou výhradně pro festival – kvasnicový ležák Lobkowicz. Další novinkou bude škola čepování piva a série zábavných kvízů, při kterých si návštěvníci mohou prověřit své znalosti nejen z filmového prostředí.

O tom, že film a pivo Lobkowicz k sobě neodmyslitelně patří, se mohou návštěvníci festivalu přesvědčit celkem v pěti pivních stanech. „Pro letošní ročník jsme si připravili opravdovou lahůdku – na festival vezeme speciální várku piva Lobkowicz. Bude se jednat o kvasnicové pivo, jehož charakteristikou je příjemně hořká osvěžující chuť s kvalitním řízem a výbornou pěnivostí. Navíc pivovarské kvasinky jsou významným zdrojem vitamínů B, které jsou důležité pro zachování chuti k jídlu, zlepšení trávení a jako prevence nespavosti, nervozity a pocitů únavy,” říká Michal Šneberger, obchodní ředitel Pivovarů Lobkowicz. Hlavní stan se nachází na prostranství před hotelem Thermal a bude vybaven celkem 12 pípami, ze kterých se vedle kvasnicového piva budou čepovat i 12 % Lobkowicz Premium, jeho nealkoholická verze Lobkowicz Premium Nealko, ale také loni velmi populární Merlin Černý a v posledních letech také oblíbená malinovka.

V hlavním stanu o kapacitě zhruba 180 lidí je pro návštěvníky připravena celá řada novinek. „Každý den, kromě prvního a posledního, zde bude probíhat zábavně-vzdělávací program. Ten se bude skládat ze školy čepování piva pod vedením obchodního sládka Zdeňka Raise a kvízu, který se bude týkat jak pivního, tak filmového prostředí,“ popisuje dění ve stanu Michal Šneberger a dodává: „Návštěvníky budeme odměňovat poukázkami na pivo a jídlo, které si výherci vychutnají rovnou v hlavním stanu.“ O dobrou zábavu se od 7. do 11. 7. jistě postará i fotostěna s režisérskou tematikou.

Otevírací doba pivních stanů bude od 9.00 hod. až do 5.00 hod. ráno. Kromě milovníků piva si zde přijdou již od rána na své i opravdoví gurmáni. Těšit se mohou například na pivovarské preclíky Lobkowicz, hovězí steaky, lososa, pravou italskou bruschettu, pastu, gnocchi, čerstvě upečené bagety ale i sushi. Jako sladkou tečku si pak mohou dopřát francouzský moučník Éclairs.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI