Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vstupenky na Slavnosti piva v Táboře rychle ubývají

Co se píše o pivovarech a pivu


Vstupenky na Slavnosti piva v Táboře rychle ubývají

[středa, 29. leden 2014]

Vstupenky na Slavnosti piva v Táboře rychle ubývají. Na pátek 14. února je zcela vyprodáno. Na ostatní dny jsou vyprodané všechny lístky ke stolům na konkrétní místa. Postupně docházejí také vstupenky na čtvrtek 13. února.

Reprezentační slavnosti piva v Táboře se letos konají pro veřejnost od 12. do 15. února. Hlavním dějištěm svátku všech milovníků piva je opět Hotel Palcát na třídě 9. května v Táboře.Kdo se chystá na slavnosti a lístky ještě nemá, měl by si s nákupem pospíšit. Zatím nejvíce volných míst zbývá na středu 12. února, ale i tam už je k dispozici jen zhruba polovina vstupenek. Také letos se na začátku předprodeje opakoval každoroční scénář, kdy skalní příznivci pivních slavností neváhají čekat na otevření Infocentra na Žižkově náměstí v Táboře bez ohledu na počasí i časné vstávání. Opět si tak zajistili "svá" místa na nejžádanější den slavností, tedy pátek. Na všechny dny se rychle vyprodaly i lístky na konkrétní místa v sále, přísálí a v P Clubu. Zbývající vstupenky jsou vesměs takzvaně bez místenky. Návštěvníci si budou moci vybrat z volných míst u stolů v restauraci, lobby baru a v celém prvním patře. Počet prodávaných vstupenek je omezen počtem míst k sezení.

Vstupenky v předprodeji stojí od 120 do 140 korun podle konkrétního dne. Přímo na slavnostech v táborském Hotelu Palcát pak lidé zaplatí za lístek 150 korun. Infocentrum na Žižkově náměstí v Táboře je jediným předprodejním místem. Otevřeno je od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin. Předprodej končí 11. února ve 12 hodin.

Návštěvníci XXIV. ročníku Slavností piva v Táboře se mají na co těšit - na výběr bude asi 130 tradičních i málo známých druhů piva. Kromě českých budou k dostání například piva z Belgie, Německa, Holandska, Dánska, Norska, Nizozemí, Irska, Skotska a poprvé i z Maďarska.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI