Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Radegast zve na temně hořké noční prohlídky

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Radegast zve na temně hořké noční prohlídky

[čtvrtek, 28. listopad 2013]

Poprvé v historii pivovaru Radegast se do něj budou moci lidé podívat v noci. U příležitosti uvedení sezonního polotmavého ležáku Radegast Temně Hořký na trh připravil pivovar v Nošovicích speciální noční prohlídky. Ty budou tři, a to 4., 11. a 18. prosince. Začátek bude v 19 hodin. Na cestu pivovarem se návštěvníci vybaví čelovkami. Místa na temně hořkých prohlídkách je možné si rezervovat na telefonním čísle 558 602 566 nebo on – line na www.radegast.cz.

Pivovar Radegast je oblíbeným turistickým cílem. Ročně jej navštíví přes 10 tis. lidí. Ještě nikdy jej ale lidé neměli možnost vidět v noci. „U příležitosti uvedení hořkého polotmavého ležáku Radegast Temně Hořký jsme se rozhodli uspořádat tři výjimečné noční prohlídky. Zároveň jimi oslavíme 43. výročí od uvaření první várky, které připadá na 3. prosince,“ řekla vedoucí Návštěvnického centra pivovaru Radegast Martina Sikorová.

Na noční prohlídky vyrazí návštěvníci s čelovkami, které si odnesou domů. Během exkurze lidé uvidí všechny části pivovaru, které jsou součástí obvyklé denní trasy. „Věřím, že noční atmosféra pivovaru na návštěvníky zapůsobí. Počet míst v prohlídkách je omezen, a proto doporučuji si co nejdříve zajistit místa na 558 602 566 nebo www.radegast.cz,“ dodala Martina Sikorová.

Na cestu domů obdrží účastníci nočních prohlídek speciální balení s pivem Radegast Premium a Radegast Temně Hořký. Polotmavý ležák charakteristický výraznou hořkostí, která je typická pro všechna piva Radegast, se od 1. prosince čepuje ve stovkách hospod na Moravě i v Čechách. K dispozici je také v lahvové variantě. Vyšší dávky pečlivě vybraných druhů chmele a netradiční kombinace sladů mu dodávají nezaměnitelnou plnou chuť, říz a jantarovou barvu.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

kisutam

sobota, 30. listopad 2013
09:28

kisutam

Myslím,že by bylo lepší vypnout i ty baterky.


napsal(a): kisutam [Odpovědět]

Dan

pátek, 29. listopad 2013
02:28

Dan

Ještě že neuvařili kouřový speciál, to by teprv byla zajímavá prohlídka pivovaru :)


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Pepa

čtvrtek, 28. listopad 2013
20:19

pepa

Neuvidíte nic ve dne natož v noci.


napsal(a): Pepa [Odpovědět]

Bartůněk

čtvrtek, 28. listopad 2013
18:48

Radegast Temně hořký je největší překvapení letošního podzimu z produkce velkých pivovarů, vůbec se v ničem nepodobá ostatním druhům z Radegastu, je to opravdu povedené pivo-všem doporučuji.


napsal(a): Bartůněk [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
22:10


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI