Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar novým generálním partnerem Štěrkovna Open Music

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar novým generálním partnerem Štěrkovna Open Music

[úterý, 23. červenec 2013]

Už příští týden se na břehu Hlučínského jezera uskuteční devátý ročník hudebního festivalu Štěrkovna Open Music. Poprvé se na něm v roli generálního partnera představí pivovar Ostravar, který tak pokračuje ve strategii podpory akcí v regionu, ze kterého pochází. Ostravar do Hlučína přiveze 5 různých typů piv na čele s letošní novinkou Ostravarem Nefiltr i hit letošních Slavností pivovaru: pivní fotokoutek.

Jsme rádi, že se nám letos podařilo získat tak kvalitního a zkušeného partnera, navíc s tak silným postavením v tomto regionu“ říká zakladatel a duše hudebního festivalu David Moravec. „Ostravar má s hudebními akcemi tohoto typu bohaté zkušenosti, a proto věřím, že se naši návštěvníci mohou těšit na kvalitní pivní servis.

Tento hudební festival podporujeme od roku 2007 a jeho kvalita i počet návštěvníků každoročně roste,” říká manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková. “Festival vyniká pohodovou atmosférou, což podtrhuje i místo konání v blízkosti hlučínské štěrkovnyy. Jsme rádi, že jako místní patrioti můžeme podpořit tuto akci

Podle Cieciotkové Ostravar nabídne Ostravar návštěvníkům hlučínského hudebního festivalu 5 různých typů piv: prémiový ležák, světlé výčepní pivo, nealko, populární cooly a Ostravar Nefiltr. Cena jednoho půllitru bude začínat na velmi příznivých pětadvaceti korunách.

Ze zkušeností z letošních Slavností u nás v pivovaru můžeme očekávat, že největší zájem bude opět o Ostravar Nefiltr. Během pár hodin se ho vypilo 26 tisíc půllitrů,“ říká Zuzana Cieciotková a dodává, že popularita Nefiltru je dána tím, že se svým charakterem vrací ke kořenům. „Nefiltr je totiž velmi blízký pivu, které ochutnává náš sládek Roman Richter každý den ve sklepích našeho pivovaru.

Vzhledem k očekávané návštěvnosti festivalu rozšíří o víkendu Ostravar na Hlučínském jezeře počet výčepních míst. „Do areálu přivezeme navíc 16 píp,“ upřesňuje Martin Bárta, který má za Ostravar pivní servis na festivalu na starosti.

Kromě piva se bude ostravský pivovar starat také o zábavu návštěvníků. „Na Štěrkovnu přivezeme speciální fotokoutek, aby měli lidé hezkou připomínku, že se letos festivalu zúčastnili. Na našich Slavnostech byl o fotokoutek enormní zájem a fotografové se v něm 8 hodin nezastavili,“ říká závěrem manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

úterý, 23. červenec 2013
14:04

jiri.kana

...popularita Nefiltru je dána tím, že se svým charakterem vrací ke kořenům. „Nefiltr je totiž velmi blízký pivu, které ochutnává náš sládek Roman Richter každý den ve sklepích našeho pivovaru.“

Co je to za bláboly, jaký návrat ke kořenům??? Od kdy jablka rostou u kořenů? Jablka nejsou kořenové hlízy, jsou to plody a rostou na větvích!
---------------------------------
Zpráva byla upravena 23.07.2013 ve 14:04:27


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Méďa Béďa

úterý, 23. červenec 2013
14:47

Méďa Béďa

to jiri.kana: co má pivo společnýho s jabkama?


Adsense

20. duben 2024
02:09


posted by: Inzerce

yerka

úterý, 23. červenec 2013
14:50

yerka

to Méďa Béďa: Ten krásný zákal, prý nefiltrovaný, je dán jablečnou dření. Tak jako u Staráče...


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Pivař

úterý, 23. červenec 2013
16:02

to jiri.kana: Nechtěl bych být ostravským sládkem a ochutnávat to každý den ve sklepích pivovaru. To tam nemají normální pivo? ;)


napsal(a): Pivař [Odpovědět]

KD

úterý, 23. červenec 2013
16:16

to Méďa Béďa: viz etiketa napr. zde http://www.auktiva.cz/auctions/a05201321/738292/2.jpg


napsal(a): KD [Odpovědět]

Méďa Béďa

úterý, 23. červenec 2013
22:59

Méďa Béďa

to yerka: No fuj :-(, dík za info.



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI