Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast vstupuje do sezóny s novou výbavou, inovuje obaly a posiluje komunikaci

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast vstupuje do sezóny s novou výbavou, inovuje obaly a posiluje komunikaci

[středa, 22. květen 2013]

Pivo Radegast si dlouhodobě udržuje pozici nejoblíbenějšího piva na Moravě a ve Slezsku. Má nejvěrnější spotřebitele na českém trhu a vysokou vnímanou kvalitu*. Dvojnásobná investice do podpory značky nově přináší spotřebiteli nejen proměnu designu obalů Radegastu, materiálů pro hospody a prezentačních materiálů pro venkovní akce. Radegast se také objevuje v televizi s novým spotem, je partnerem hokejové extraligy, Baníku Ostrava a významných akcí. Radegast, pivo pro pravé chlapy, se svou charakteristickou hořkostí, je tak připraveno uspokojit očekávání spotřebitelů i za hranicemi Moravy.

Zvýšení investic do značky vysvětlil marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje Grant McKenzie: „Radegast je doma na Moravě a má tady nesmírně vysokou loajalitu svých fanoušků. Jeho charakteristická hořkost a zacílení na správné chlapy má velký potenciál. Proto jsme se rozhodli ještě více tuto značku podpořit a umožnit i spotřebitelům v dalších regionech ČR, aby si Radegast vychutnali. Věřím, že to pro obyvatele domácího regionu bude důvod k náležité hrdosti.

Ostatní investice do značky již mají viditelné výsledky. Inovací prošlo logo Radegastu i celé portfolio obalů, které je představováno masivní kampaní. Nový moderní design míří formou nových POS materiálů do hospod. S novou identitou Radegastu se lidé potkají i na akcích či v místech prodeje piva.

Obliba piva Radegast v domácím regionu je pro společnost velice důležitá. „Jsme partnerem nejen hokejové extraligy, ale také moravských týmů napříč soutěžemi od Zlína, přes Třinec, Vítkovice, Havířov po Olomouc. Radegast je také oficiálním pivem Baníku Ostrava a unikátní industriální památky Dolní oblast Vítkovice. V letošním roce se vrátí na Colours Of Ostrava a bude i u Masters of Rock. Léto vyvrcholí tradičně Radegast dnem, který loni navštívilo více jak 30 tis. lidí,“ přiblížil nejdůležitější aktivity Radegastu marketingový manažer značky Karel Kraus a dodává, že Radegast je aktivní také v digitálních médiích: „Profil na Facebooku má přes 45 tis. fanoušků, před pár dny jsme rozběhli i Twitter. Pozitivní ohlas mají webové stránky, které prošly také výraznou změnou.

V listopadu 2012 se stal Radegast partnerem hokejové extraligy. V této souvislosti plánuje otevření tematických hokejových hospod po celé ČR. Před pár měsíci byla otevřena třetí Radegastovna, po Olomouci a Frenštátě tentokrát v Praze. Aktuálně doprovází Radegast na turné nejoblíbenější českou kapelu Kabát.

* Zdroj dat: kontinuální výzkum TNS AISA 2010-2012


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

středa, 22. květen 2013
22:00

jiri.kana

Mně osobně se nové etikety Radegastu líbí. Vzbuzují chuť zas to zkusit - co když v tom pivu přece jen zbylo aspoň něco z toho někdejšího hořkého unikátu?

Pan McKenzie pravil: Jeho charakteristická hořkost a zacílení na správné chlapy má velký potenciál.

Škoda, že se nevěnuje víc pozornosti rozvíjení potenciálu té charakteristické hořkosti a míň tomu zacílení na správné chlapy. Nebo správní chlapi za pivem přijdou, jen když se na ně cílí? Tak nějak naivně bych si myslel, že správní konzumenti si to správné pivo vyhledají skoro sami, zrovna třeba díky charakteristické hořkosti.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Méďa Béďa

středa, 22. květen 2013
22:11

Méďa Béďa

to jiri.kana: Po hořké zkušenosti se svým kdysi oblíbeným Zlatým bažantem (kdy jsem se bohužel nevšíml, že ho syntetizují ve Starobrnu) už nějak nemám chuť zkoušet to znovu s Radegastem...


Adsense

24. duben 2024
15:25


posted by: Inzerce

JardaK

čtvrtek, 23. květen 2013
18:56

JardaK

to Méďa Béďa:
Můj názor je, že Radegast je to poslední, co se tady od jihoafričanů dá pít. Udělal jsem si včera soukromý testík jejich sortimentu ležáků a Radegast premium mi vážně chutná, a to již delší dobu. A vzal jsem na milost i Kozel premium. Z principu jsem se Kozlovi jako ostatním jihoafričanům krom Radegasta vyhýbal a docela překvapil.
Gambáč excelent tradičně nezáživný, premium o trochu méně nezáživný a Pilsner Urquell by snad radši měli přestat stáčet do lahví. Jak jsem si několikrát pochutnal na točeném, tak lahvová Plzeň je fakt ostuda.


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 23. květen 2013
19:18

Chody

to JardaK: A proč to vlastně Jardo děláš :-?


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

JardaK

pátek, 24. květen 2013
17:43

JardaK

to Chody:
Např. proto, že mě zajímají často překvapivé závěry degustací a chci si udělat vlastní srovnávačku. Dále proto, že mě zajímá rozdíl v chuti mezi pivovary jednoho vlastníka, včetně prznitelů a likvidátorů. Ale i když k těmto akcím připočítám nákupy po změně etiket, logicky i následné vypití, nemám rychlokvašky na stole častěji, než 1x měsíčně. A to lze přežít :)


napsal(a): JardaK [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI