Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Louny bude na soutěži Miss dobře střežen

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Louny bude na soutěži Miss dobře střežen

[čtvrtek, 16. srpen 2007]

Pivovar Louny nemusí mít na soutěži Miss zlatého moku, která se uskuteční v Žatci poslední srpnovou sobotu, o svůj osud strach. Mezi desítkou dívek, které budou usilovat o titul, bude i Barbora Richterová, povoláním městská policistka. Právě tato tmavovláska z Mnichova Hradiště bude pivovar reprezentovat.

Před několika dny se byla Barbora podívat přímo v pivovaru, kterým ji provedl jeho ředitel a vrchní sládek Daniel Urban. Mimo seznámení se s výrobou piva Louny ochutnala Barbora nefiltrované pivo přímo z ležáckých tanků načepované do pivovarského mázu. „I když mám pivo ráda, takhle jsem ho ještě nikdy nepila. Chutná skutečně výborně,“ pochvalovala si kandidátka na titul Miss zlatého moku s mírami 88-65-85. Dodala, že se do soutěže přihlásila sama.

Původně se do soutěže Miss zlatého moku přihlásilo 25 dívek. V červnu pak pobývaly ve Františkových Lázních kde si ji v Hotelu Kamenný dům vzali do péče režisér akce, choreograf, módní návrhář i kadeřnice. V rámci soustředění se pod odborným vedením pracovníků Chmelařského institutu v Žatci uskutečnila degustace piv a na základě jejích výsledků si pak deset přihlášených pivovarů vybíralo své reprezentantky. Volba pivovaru Louny padla právě na Barboru. Finálový galavečer se uskuteční posledního srpna v rámci dočesné v Žatci. (Tisková zpráva Drinks Union)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI