Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Beerketa 2011

[pátek, 29. červenec 2011]

Vzhledem k tomu, že nikdo z českých účastníků, tedy ani já (vím, že výmluva na čas je už ohraná), nebyl zatím schopen pro PI sepsat něco z Beerkety, tak se můžeme alespoň podívat, jak akci viděl návštěvník z ciziny. Dovoluji si sem tedy dát odkaz na stránky známého pivního znalce docenta z Polska:

http://piwnapraha.wordpress.com/2011/07/28/festival-pivnich-specialu-beerketa/

A ještě bych si dovolil připojit odkaz na zhodnocení českým pohledem:

http://pivnirecenze.cz/4703-reportaz-z-festivalu-pivnich-specialu-beerketa

autor: Henri | Blok 12:28 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

phrabina

středa, 3. srpen 2011
10:15

phrabina

Jen v bodech:
Skvělý výběr skvělých piv ve skvělé kondici, příjemný areál, hezké počasí, malé až žádné fronty, přiměřený počet toalet, možnost vymývání skla.
Konverzaci s přáteli nerušil žádný hejkal z lokálního rádia či kapela, což ovšem pro někoho může být záporem.
Vstupné – pokud pominu sklo v ceně, nebyl žádný program, který by jeho vybírání ospravedlňoval. Přišlo mi to, jako bych šel někam na zahrádku na ne zrovna levné pivo a musel platit za vstup.
Sklo – ne každý je sběratel a mně prostě vadí míra 0,4l. Vyhodit je to škoda a doma nemám tolik místa, abych si ho zaštrachal nestandardním objemem. Nevzpomenu si, že by mi sklepem prošla láhev piva o objemu 0,4l.
Jednotná cena znevýdňovala řadu jinak dobrých piv – pokud se mám rozhodnout mezi Zlatou Raketou a Tramwají za stejnou cenu, volba je jasná (sorry Bejčku, jde o jiné váhové kategorie).
Výčepy – část výčepů obsluhovali příjemní ochotní brigádníci, kteří ale o pivu moc nevěděli, doporučil bych využití aliančních pivních listů. Jasně uvedená nabídka prodávaných piv na začátku chyběla úplně, dvě cedule v areálu to nevytrhly. Jednotlivé výčepy byly označeny pouze jménem pivovaru, to se v průběhu pořadatelé snažili zlepšit.
Na Beerketě jsme s přáteli strávili příjemné sobotní odpoledne. Uvedené drobné nedostatky převálcovala příjemná pohodová atmosféra. Věřím, že příští ročník bude dokonalý a já osobně určitě půjdu zase.


napsal(a): phrabina [Odpovědět]

karel

středa, 3. srpen 2011
07:53

karel

Mozna to tu nikdo nechce napsat, protoze akci poradal zde temer nedotknutelny pivovar Matuska. Prvni problem byl hned u vstupu, kde jsem mel rezervovan volny listek. Bohuzel k nemu nebyla oficialni sklenice, takze bych si ji musel za 150kc dokoupit a v tom pripade mi unika pointa volnych listku. Sklenici jsem si nakonec koupil u stanku pivovaru Vimperk, ale nastal dalsi problem. Oficialni sklo bylo O,4l a sumavske 0,5l, takze na me u vsech stanku koukali jako na zlodeje, ikdyz jsem dopredu hlasil pulitr. Nabidka piv a pivovaru, byla na vyborne urovni a proto bych ocenil sklenici 0,3l a moznost odegustovat co nejvetsi mnozstvi nabizenych piv. Dalsim problemem byla dle meho nazoru cena piva. 40kc za O,4l ceskeho a 80kc za 0,4l zahranicniho piva povazuji za nehoraznost. O cene piva a o sklenicich 0,4l samozrejme na reklamnich plakatech a poutacich pred akci nebyla vubec zminka. Kapelu AC'DC ktera vyhravala z reproduktoru mam rad, ale naprosto chybel kulturni program. Na plakatech slibovane besedy a prednasky se nekonaly, nebo jsem o nich nebyl informovan. Jeste jednou musim pochvalit vyber piv a pivovaru, ale celkove to u me byl propadak, kde za hodne penez zazil clovek opravdu malo muziky, takze za stejnych podminek priste uz neprijedu.


napsal(a): karel [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
09:20


posted by: Inzerce

Dwarf

středa, 3. srpen 2011
08:56

Dwarf

to karel: je pravda, že pokud za volný vstup nedostanu sklenici, je to tak, jak říkáš... já si sklenici taky koupil u Šumavskýho pivovaru a tím pil za 40 Kč poctivé půllitry, ale nikdo na mě tedy jako na zloděje nekoukal... s výběrem piv jsem byl spokojen, s počasím ve srovnání s předchozími dny náramně, ceny lehce přes (hlavně zahraniční vzorky) a organizace trochu vázla...


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Bakalář

sobota, 30. červenec 2011
10:00

Bakalář

Je to nějaký mrtvý, nikdo nic nenapsal ani např. z Broumský pípy ...


napsal(a): Bakalář [Odpovědět]

PH_Marty

pátek, 29. červenec 2011
19:15

PH_Marty

uz tu neco bylo


napsal(a): PH_Marty [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI