Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Jak je to s Koutským pivovarem na webu?

[úterý, 18. srpen 2009]

Diskuse se nám rozjela jinde, ale veďme ji tady a vyjasněme si, která že webová prezentace pivovaru Kout na Šumavě je vlastně oficiální?

***

V roce 2007, rok po obnovení Koutského pivovaru, jsem se rozhodl udělat skromnou prezentaci tomuto vynikajícímu pivu. Protože, kdo není na webu, pomalu jako by nebyl. Tím vznikla první webová prezentace pivovaru. A protože nijak nebyla podporována pivovarem, i když o jejím vzniku moc dobře věděli, stala se neoficiální.

Koncem listopadu 2008 se objevila prezentace oficiální pivovarkout.cz, která se však pořád tváří jako ve zkušebním provozu. I u nového článku je datum 28.11.2009. I když při bližším ohledání přibylo diskusní fórum a seznam míst, kde je Koutské na čepu. Za těmito stránkami zřejmě stojí Karel Trejkl - obchodní zastoupení pro Prahu a okolí.

A docela nedávno se objevila zbrusu nová další oficiální prezentace pivovarkout.eu. Jelikož se zdálo, že pivovarkout.cz se moc nerozvíjí, bylo pochopitelné, že tato nová prezentace mohla převzít otěže oficiálního webu Koutského pivovaru. Nutno podoknout, že za těmito stránkami zřejmě stojí Martina Profousová - výhradní obchodní zastoupení pivovaru pro Plzeňský a Středočeský kraj a Prahu...

Zdá se tedy, jak poznamenal v diskusi Roman, že je zde problém mezi obchodními zástupci. Ale ať už je situace jakákoliv, měl by majitel pivovaru uvést, která že webová prezentace je ta pravá oficiální, kterou máme brát jako "hlásnou troubu" myšlenek pivovaru.

Tímto žádám tedy pana majitele Jana Skalu o písemné vyjádření a vysvětlení této zajímavé internetové situce...

autor: Chody | Blok 13:54 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Jindřich P.

úterý, 27. duben 2010
09:25

Zdravíme všechny příznivce Koutského pivka. V sobotu 1.5. a 2.5.2010 čepujeme Koutská piva ve stánku v Plzni u Branky naproti Hotelu Slovan a to Koutské 10°, 12° světlý ležák a 14° tmavý speciál. Přijďte ochutnat kvalitní pivka i řádně nařezané. K prodeji bude i veškerý reklamní materiál pivovaru Kout. Veškerá fota z akcí i info o plánovaných naleznete jako vždy na našem pivovarském webu: www.pivovarkout.eu. S pozdravem J. a M.


napsal(a): Jindřich P. (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

Fanda Z. Praha

sobota, 27. březen 2010
11:19

Kdyz tady tak čtu vaše polemidzování, tak přemýšlím nad tím jaký je rozdíl medzi obchodním zástupcem a výhradním obchodním zastoupením? Mněl bz to někdo objasnit. Děkuji.


napsal(a): Fanda Z. Praha [Odpovědět]

Adsense

27. červenec 2024
02:56


posted by: Inzerce

Marw

čtvrtek, 3. září 2009
17:56

Tak nevim proc jsou dvoje stranky.
Navic tyto uvadeji kontakty vsude, ty druhe z eu priponou propaguji pouze a jedine nejakou Profousovou a púochopitelne pivovar. Navic jsou eu stranky uvedeny jako oficialni na webu pivni.info.
Pivo znam, je super a na inlinech na zbraslavi je to jedina osvezovna s pitelnym mokem.
Bohuzel takoveto hadky pivovaru neprospivaji.
Majitel je asi trochu vice technolog, ze nema zaregistrovanou domenu, natoz ochrannou znamku. CZ domenu ma tady pan Trejkl a EU domenu pani Profousova. Znamka je zatim volna, ze by si ji take nekdo zaregistroval ?
**01


napsal(a): Marw [Odpovědět]

BCH

neděle, 23. srpen 2009
20:56

BCH

Když tady čtu o obchodních zástupcích pivovaru. Kolik má pivovar Kout n.Š. obchodních zástupců ? Jo a ještě jeden dotaz, který se přímo nabízí - v kolika hospodách se točí pivo z pivovaru Kout na Šumavě (aby to nakonec nebylo jako s těmi provozními:-(( v pořadu Ano, Šéfe).


napsal(a): BCH [Odpovědět]

- redakce pivovarkout.cz -

středa, 19. srpen 2009
09:53

Dobry den,

dostal jsem info o teto diskuzi a rad bych k tomu pridal svou trosku do mlyna.

Ke konci lonskeho roku jsem byl dotazan mym znamym Karlem Trejklem, ktery v te dobe otviral novou restauraci s koutskym pivem na prazskem Zizkove, zda bych nevytvoril webove stranky pivovaru Kout na adrese http://www.pivovarkout.cz

Souhlasil jsem, ale za podminky, ze budu mit moznost nacerpat informace primo od zdroje. Pote jsme vyrazili na exkurzi do Koutu na Sumave a s sebou jsme vzali jeste kamarada, ktery je grafik, fotograf a obcas napise nejaky clanek (napr. http://pivni.info/news/5038-tajemny-mok-ze-sumavskeho-koutu.html ).

Behem dvoudenni navstevy pivovaru jsme ziskali mnoho informaci a fotografii a domluvili jsme se s majitelem Janem Skalou i sladkem Bohuslavem Hlavsou na obsahu webove prezentace pivovaru. Veskere naklady na registraci, provoz a tvorbu stranek sly a stale jdou na vrub karla Trejkla.

Asi pred mesicem oslovila Karla Trejkla pani Profousova a zadala admin pristup ke strankam www.pivovarkout.cz (redaktorsky pristup stranky nemaji). To jsme samozrejme odmitli a nabidli vlozeni obsahu, ktery chce doplnit - ten obsah nebo zamer zmen ovsem neznam.

Tolik historie. Nyni jsem se dozvedel o vzniku druhych "oficialnich" stranek v domene .eu, ktere si podle vypisu domen zalozila pani Profousova.

Souhlasim s nazory, ktere tvrdi, ze tak malemu a nadejnemu pivovaru, takoveto neshody mohou jen ublizit. Reseni vam nenabizim. To musi najit predevsim pan Trejkl s pani Profousovou, resp. k tomu musi dopomoci majitel Jan Skala.

Martin Lesage


napsal(a): - redakce pivovarkout.cz - (info(a)pivovarkout.cz) [Odpovědět]

Pudingo

úterý, 18. srpen 2009
22:39

Pudingo

S paní Profousovou jsem byl v emailovém kontaktu, protože mě kvalita nových "eu" stránek značně zklamala. Je na nich výzva, abychom se ozvali, pokud nás zajímá, proč více prezentací vedle sebe existuje. Na tuto otázku mi bylo odpovězeno, že "dostávali dotazy, proč je prezentace na netu tzv. KOCOURKOV
(některé informace jsou nepravdivé)"
a na výtky k prezentaci bylo namítnuto, že "můj je názorem jedince jak vyplývá ze
statistik"
(zřejmě návštěvnosti). Poprosil jsem ji tedy o předání naší korespondence panu Skalovi, ten se ale zatím neozval. Otázkou ale je, zda se k němu vůbec dostala...Každopádně zastávám názor, že více prezentací koutskému pivu škodí, zvláště nekorespondují-li s budovanou vizuální identitou, což je bohužel případ právě nové "eu" prezentace...Přitom by stačilo web pivovarkout.cz jenom trochu zaktualizovat, upravit, usmířit obchodní zástupce :) /to je sice pořád pouze domněnka, ale podle stylu komunikace bych tomu i věřil/.
Inu...snad ukáže čas :)


napsal(a): Pudingo [Odpovědět]

Fanda Z.

čtvrtek, 4. únor 2010
07:42

to Pudingo: I já se divím, proč má pivovar Kout dvoje stránky, když na stránkách cz. je jak jsem zjistil informace o podnicích které jsem chtěl navštívit a Kouttské už tam dávno nečepují, nebo tyto hospody už jsou dávno mimo provoz. Dále jsou tam nepravdivé uvedené ceny,což mi bylo potvrzeno při návštěve pivovaru. Poškozuje to jméno pivovaru a Koutského piva.


napsal(a): Fanda Z. [Odpovědět]

baron z hor

úterý, 18. srpen 2009
13:54

nastala doba zdvojovani, dve bohemky, dva pivovarykout a cinani taky vsechno zdvoji. kdo se v tom vyzna? pravda, ze http://pivovarkout.cz zacal fungovat uz pred rokem...


napsal(a): baron z hor [Odpovědět]

petr

úterý, 18. srpen 2009
13:52

Petr

A není propagujcí koncovku eu nááááááhodou paní Profousová?:D:D


napsal(a): petr [Odpovědět]

petr

úterý, 18. srpen 2009
13:47

Petr

jak je tedy možný že (jakože) oficiální stránky pivovarkout.eu jsou v provozu tak týden a oficiální,podle vás neoficiální pivovarkout.cz jsou v provozu tak třičtvrtěroku na tom asi něco bude.


napsal(a): petr [Odpovědět]

Roman Holoubek

úterý, 18. srpen 2009
13:32

Roman Holoubek

Pivovar Kout a jeho http://pivovarkout.eu/ a http://pivovarkout.cz/.
Zdá se, že se tady mezi sebou nedohodli obchodní zástupci.
U jednoho webu kontakt na pana Trejkla - obch. zástupce pro Prahu a okolí a u druhého kontakt na paní Profousovou - obch. zástupce pro Plzeňský a Středočeský kraj a Prahu.....
Co na to pan Skala?
A není ten Karel níže propagující koncovku cz náhodou Karel Trejkl?


Karel

úterý, 18. srpen 2009
11:27

karel

Stranky pivovarkout.cz jsou oficialni stranky pivovaru a jsou provozovany pro pivovar. Pivovarkout.eu je cilene bojkotovani techto oficianich stranek.


napsal(a): Karel [Odpovědět]

Chody

úterý, 18. srpen 2009
11:38

Chody

to Karel:
Dle sdělení z Koutského pivovaru jsou oficiální stránky Pivovaru Kout na Šumavě na adrese http://pivovarkout.eu/

Tak se dohodněte, nebo budu za oficiální uvádět tyhle http://koutske.pivni.info :)
---------------------------------
Zpráva byla upravena 18.08.2009 ve 13:58:12


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI