Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Oslavme druhý rok fungování železnorudského pivovaru

[čtvrtek, 2. červenec 2009]

Ve dnech 10. a 11. července 2009 proběhne oslava 2. výročí otevření pivovaru Belveder v Železné Rudě v místě samém. Začátek po oba dny ve 13,30 s ukončením o půlnoci.

Tentokráte pozvali oba Strnadi své kamarády a přátele k prezentaci špičkových piv regionu i pivovary ,které získaly nejedno ocenění nejen na soutěžních prezentacích, ale především u lidí milující klasický český tradiční nápoj - PIVO.

Železnorudský kojenec

Hosté by na Belvedéru měli ochutnat nejen 5 místních piv, ale i piva z Modré hvězdy v Dobřanech, z Koutu na Šumavě, z Purkmistra z Plzně, dále pak i z Pivovaru Lažanských z Chyše, Pivovaru Permon ze Sokolova a od Rybiček ze Stříbra.

A jelikož uznáváme hlas lidu - hlas boží, měli by návštěvníci ochutnat i pivo ze středního pivovaru - Strakonického Dudáka - a z tzv. gigantu - Velkopopovického Kozla. Václav Fiala a PIVNÍ CESTY přivezou k degustaci i piva lahvová včetně piv z jiných zemí EU.

Železnorudský kojenec

Po oba dny budou vystupovat živé hudby dále zpestřením budou soutěže, degustace a tomboly. V sobotu paní senátorka JUDr. Jiřina Rippelová pokřtí nové pivo a to světlou devítku KOJENCE.

Toto pivo s EPM 9,6% a obsahem alkoholu 3,8% by se mělo stát pivem k zahnání žízně v letních horkých dnech, pokud nějaké budou...

Železnorudský kojenec

Parkování i vstupné po oba dva dny je zdarma. Bližší informace na mailové adrese: hotelgradl@email.cz a nebo mobilu 602 406 136.

Bude-li Bůh milostivý jako na mladého Strnada a všechny ostatní v Dýšině, tak jsme přesvědčeni, že i hosté oslav železnorudského pivovaru budou odjíždět do svých domovů v absolutní pohodě.

Srdečně zvou pan starý (sládek) mladý Strnad a věčně mladý de facto starý Strnad...

autor: Chody | Blok 20:51 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

vencafialu

pátek, 3. červenec 2009
10:20

vencafialu

Rad bych doplnil, diky Frantiskovi tam delame malou ochutnavku polskejch piv (predevsim pivovar Ciechan), jinak se tam bude taky tocit strakonicky Klostermann a Kral Sumavy (jak typicke...)


ICQ: 175065056

napsal(a): vencafialu [Odpovědět]

siki

neděle, 5. červenec 2009
10:59

siki

to vencafialu: Ciechan miodowe, nejmedovější ze všech medových, mňamka :-)


napsal(a): siki [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI